LIVRARE SI PLATA

ZONE DE LIVRARE

Comenzile se livreaza pe teritoriul Romaniei. Punem la dispozitie doua metode de livrare, la domiciliu sau la EasyBox Sameday.

TAXA DE LIVRARE

Nu conditionam clientul la o comanda minima. Taxa de livrare este de 18.90 lei pentru livrarea la domiciliu si 14.90 lei pentru livrarea la EasyBox Sameday.

Informatii necesare referitoare la livrare si plata sunt specificate si la plasarea comenzii. Dupa validarea/confirmarea comenzii, se va emite factura catre cumparator, factura ce se va regasi in contul clientului, atasata comenzii aferente, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze vanzatorului toate informatiile corecte, necesare pentru emiterea AWB-ului necesar livrarii si pentru emiterea facturii fiscale, in conformitate cu legea in vigoare.Clientul va fi informat prin email, ori de cate ori va fi schimbat statusul comenzii sale, acestea fiind : comanda in procesare, comanda expediata, comanda livrata sau comanda anulata, dupa caz.

MODALITATI DE PLATA

PLATA CU CARDUL BANCAR – se face la plasarea comenzii pe site, prin aplicatia iPay BT a bancii Transilvania pentru garantarea sigurantei tranzactiei. Nicio informatie legata de cardul dvs. nu este transferata sau stocata, pe serverele magazinului, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 

PLATA CASH LA LIVRARE - comanda se achita la primirea coletului si este disponibila doar pentru livrarile la domiciliu.

IMPORTANT DE STIUT ! 

Pentru platile prin card bancar nu se percepe comision!

Comenzile cu livrare la EasyBox, au ca metoda de plata doar plata cu cardul pe site, la plasarea comenzii.

TERMEN DE LIVRARE

Timpul de livrare este de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul in care termenul de livrare nu poate fi respectat, clientului i se vor comunica statusul si timpul estimat de finalizare al livrarii.