LIVRARE SI PLATA

ZONE DE LIVRARE

Comenzile se livreaza pe teritoriul Romaniei.

TAXA DE LIVRARE

Nu conditionam clientul la o comanda minima. Pentru comenzi mai mari de 249 lei, transportul este gratuit.

Pentru comenzile mai mici de 249 lei, taxa de livrare este de 16,95 lei.

Informatii necesare referitoare la livrare si plata sunt specificate si la plasarea comenzii. Dupa validarea/confirmarea comenzii, se va emite factura catre cumparator, factura ce va insoti coletul pana la destinatar, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze vanzatorului toate informatiile corecte, necesare pentru emiterea AWB-ului necesar livrarii si pentru emiterea facturii fiscale, in conformitate cu legea in vigoare. O comanda plasata pe HERMA va trebui confirmata telefonic inainte de livrare, pentru clientii noi.

MODALITATI DE PLATA

PLATA CU CARDUL BANCAR – se face la plasarea comenzii pe site, prin aplicatia iPay BT a bancii Transilvania pentru garantarea sigurantei tranzactiei. Cardurile acceptate sunt cele emise de VISA si MASTERCARD. Nicio informatie legata de cardul dvs. nu este transferata sau stocata, pe serverele magazinului, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

PLATA CASH LA LIVRARE - comanda se achita la primirea coletului.

Important de stiut !  Pentru platile prin card bancar nu se percepe comision!

TERMEN DE LIVRARE

Timpul de livrare este de 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii. In cazul in care termenul de livrare nu poate fi respectat, clientului i se vor comunica statusul si timpul estimat de finalizare al livrarii.