DESPRE NOI

HERMA Care & Cosmetics vine in intampinarea clientelor/clientior pentru care timpul este foarte pretios si nu vor sa-l piarda prin magazine, oferind o gama foarte larga de produse pentru ingrijirea, igiena si infrumusetarea personala, produse pentru ingrijirea copiilor si produse si consumabile necesare curateniei.

Comercializam o gama foarte larga de produse pentru igiena si ingrijirea personala, produse cosmetice profesionale si cosmetice naturale organice ( sampoane si balsamuri, tratamente, creme si lotiuni, etc.) produse pentru ingrijirea copiilor (scutece si serevetele umede, creme si uleuri, etc.) si produse pentru curatenia casei (detergenti, degresanti, odoizanti, servetele si role bucatarie, saci menajeri si alte consumabile). Sunt produse de la brand-uri cunoscute si apreciate, produse de calitate superioara la preturi corecte. In permanenta imbogatim oferta de produse, pe www.herma.ro vei gasi mereu produse ce sigur te-ar putea interesa.

Punem accent pe relatia cu clientul! Tinem legatura cu clientii nostri pentru orice problema ar putea intampina, de la crearea contului pana la orice intrebare despre produsele din oferta noastra. Pentru aceasta este disponibil numarul de telefon 0747.288.911. Plasarea comenzii este un proces usor de realizat si timpul de livrare cat se poate de scurt (1-2 zile lucratoare).

Dorim sa ajungem la cat mai multi clienti pentru ca acestia sa poata beneficia de produsele, ofertele si serviciile noastre, de aceea livram pe intreg teritoriul tarii, la noi nu exista km suplimentari.

Punem la dispozitie clientului posibilitatea de ambalare pentru cadou. Poti comanda la noi cadoul pentru cineva drag, noi il ambalam cu drag si pricepere si il trimitem persoanei dragi tie, dar nu inainte ca tu sa iti dai acordul.