POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INFORMATII GENERALE

In acord cu cerintele legislatiei in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, HERMA administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dvs. in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii produselor comercializate de HERMA.

Incepand cu 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar pe teritoriul Uniunii Europene.

Confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale societatii GYANA CREART PROD SRL, cu sediul in strada Liviu Rebreanu, nr. 93, Cernica, Ilfov, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, in contextul utilizarii magazinului online www.herma.ro.

Aceasta Politica promovata de HERMA are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii site-ului, dispozitive de tip laptop, calculator, smartphone, tableta, etc. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul HERMA.

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Daca sunteti clientul/utilizatorul site-ului www.herma.ro , GYANA CREART PROD SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati site-ul (comportamentul, preferintele, obisnuintele dvs. in cadrul magazinului online), precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod ce rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dvs. de Facebook sau Google, GYANA CREART PROD SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective : nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dvs. de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate vor fi stocate de GYANA CREART PROD SRL, iar contul creat va fi sters doar la cererea dvs. solicitata in mod expres printr-un email la office@herma.ro.

Dacă sunteți vizitator al site-ului, GYANA CREART PROD SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, intrebari, reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Daca sunteti clientul/utilizatorul site-ului www.herma.ro, GYANA CREART PROD SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele situatii :

Pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dvs. si societatea noastra, respectiv pentru preluarea, validarea, facturarea si expedierea comenzii plasate pe site, informarea dvs. asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei : Prelucrarea datelor dvs. in acest scop are la baza Contractul la distanta incheiat intre dvs. si GYANA CREART PROD SRL, definit in cuprinsul paginii Termeni si Conditii. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dvs. si GYANA CREART PROD SRL.

Pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba GYANA CREART PROD SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului www.herma.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala precum si in materie de arhivare.

Temei : Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dvs. in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea GYANA CREART PROD SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

Pentru activitati de marketing, reclama si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor HERMA, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de newsletter (buletin informativ), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

Activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite, inclusiv evaluarea produselor pe site-ul HERMA.

Temei : Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop are la baza consimtamantul dvs., dacă alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop bifand casuta corespunzatoare de la momentul crearii contului sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale, puteti folosi optiunea de la finalul fiecatui e-mail/sms. Deasemenea, va puteti dezabona prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu.

Furnizarea datelor dvs. in acest scop este voluntara, refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dvs. in acest scop nu va avea urmari negative pentru dvs.

In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal in vederea imbuntatirii experientei oferite pe site.

Temei : Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop are la baza interesul legitim al GYANA CREART PROD SRL de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe site-ul www.herma.ro. Furnizarea datelor dvs. in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dvs.

Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dvs. oferita pe site-ul www.herma.ro.

Temei : Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop are la baza interesul legitim al GYANA CREART PROD SRL de a asigura funcționarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dvs. in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dvs.

DURATA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

GYANA CREART PROD SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client/utilizator, vom prelucra datele dvs. pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina GYANA CREART PROD SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati dorinta de stergere a contului de utilizator, GYANA CREART PROD SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dvs. de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri/sms-uri de acest gen. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dvs. cu caracter personal.

Puteti cere stergerea datelor cu caracter personal daca acestea au fost prelucrate ilegal, fara consimtamantul dvs. sau daca datele nu mai sunt necesare scopului in care au fost prelucrate initial.

In cazul dreptului de a fi uitat, a fost avuta in vedere, in special prelucrarea datelor in mediul on-line. Dreptul de a fi uitat nu este unul absolut – vor fi analizate intotdeauna circumstantele specifice fiecarui caz in parte. Regulamentul permite pastrarea in continuare a datelor cu caracter personal in cazul in care aceasta este necesara pentru respectarea libertatii de exprimare si a dreptului la informare, pentru respectarea unei obligatii legale, pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul, din motive de interes public in domeniul sanatatii publice, in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, GYANA CREART PROD SRL va inceta prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de societatea noastra pe baza consimtamantului exprimat de catre dvs. inainte de retragerea acestuia.

DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, GYANA CREART PROD SRL poate dezvalui datele dvs. catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina societatea noastra in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri :

1- pentru administrarea site-ului

2 - in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre GYANA CREART PROD SRL prin intermediul site-ului

3 - pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui

4 - pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor

5 - pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege

6 - atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege, etc.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate catre GYANA CREART PROD SRL pot fi transferate in afara Romaniei, doar catre state din Uniunea Europeana.

DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi :

1 - dreptul de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii

2 - dreptul de a avea acces la datele dvs. cu caracter personal

3 - dreptul de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal

4 - dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat

5 - dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii, in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare

6 - dreptul de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale :

1 - dreptul la informare - poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale

2 - dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa

3 - dreptul la stergerea datelor "dreptul de a fi uitat" – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege

4 - dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege

5 - dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim

6 - dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator

7 - dreptul de a depune plagere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

8 - dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila

9 - drepturi suplimentare aferente deciziilor automate - poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre HERMA, la adresa de mail contact@herma.ro  

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie.