TERMENI SI CONDITII

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI CONTINUT

HERMA este magazinul online unde poti gasi o gama foarte larga si variata de produse pentru ingrijire personala, produse cosmetice, consumabile, produse de curatenie si de ingrijire a casei ,la preturi accesibile si livrare nationala, fara km suplimentari.

HERMA.RO – platforma online proprietate si administrata de GYANA CREART PROD SRL, persoana juridica cu sediul social in str. Liviu Rebreanu, nr. 93, Cernica, Judet Ilfov, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J23/4431/2016, avand cod unic de inregistrare fiscala 36710734.
Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator-client si achizitionarea produselor din gama oferita pe site, presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.
Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite.
Este interzisa utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate mai sus si se pedepseste conform legii in vigoare.
GYANA CREART PROD SRL poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului Herma.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord in prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terti. De asemenea, GYANA CREART PROD SRL poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului (poze, produse, texte, logo-uri, bannere si alte date), generic numite "Continut", sunt proprietatea GYANA CREART PROD SRL si al furnizorilor sai si este protejat de Legea nr.8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr.84/1998 privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr.129/1992 republicata, privind desenele si modelele industriale. Daca sesizati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ne informati pe adresa contact@herma.ro.
Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg al site-ului si/sau al continului nu sunt permise fara acordul in scris si explicit al GYANA CREART PROD SRL si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.
Crearea de legaturi cu site-ul Herma.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord in scris GYANA CREART PROD SRL sau terte parti ce pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. GYANA CREART PROD SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele, sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

DEFINITII GENERALE

VANZATOR – HERMA - GYANA CREART PROD SRL.
CUMPARATOR – poate fi orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau persoana juridica ce isi creaza un cont pe site si plaseaza o comanda.
CLIENT – poate fi orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau persoana juridica ce are sau obtine access la continutul si serviciul site-ului, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre HERMA (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre GYANA CREART PROD SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.
UTILIZATOR – orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe site si care, prin finalizarea procesului de crearea unui cont, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea TERMENI SI CONDITII.
CONT – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client si despre istoricul in site (comenzi, facturi fiscale, lista de produse favorite). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.
FAVORITE – sectiune din cont ce permite utilizatorului/cumparatorului sa isi creeze lista cu produse pe care doreste sa le urmarasca in vederea unei eventuale achizitii.
LISTA – sectiunea din favorite in care utilizatorul/cumparatorul poate adauga produse pe care doreste sa le urmareasca si pe care, ulterior, le poate sterge sau adauga in cosul de cumparaturi.
SITE – magazinul online gazduit la adresa web www.herma.ro
COMANDA – un document electronic ce reprezinta comunicarea dintre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze produsele, iar cumparatorul este de acord sa primeasca produsele si sa achite contravaloarea acestora.
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii.
TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre GYANA CREART PROD catre client, indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT LA DISTANTA – conform definitiei regasite in O.G. 34/2014, art. 2. Se considera contract la distanta numai dupa ce este emisa factura fiscala pe numele cumparatorului, conform comenzii plasate si confirmate.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Cumparatorul trebuie sa se asigure ca a verificat specificatiile produsului inainte de plasa o comanda.
Raporturile comerciale dintre comparator si GYANA CREART PROD SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot reveni in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

POLITICA DE PRETURI SI PRODUSE

GYANA CREART PROD SRL prin intermediul platformei Herma.ro se angajaza sa afiseze corect preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. In cazuri foarte rare pot aparea erori tehnice de sistem in afisarea si calcularea preturilor. Daca veti constata astfel de erori, va rugam sa ne contactati in vederea remedierii lor.
Produsele comercializate prin intermediul platformei Herma.ro sunt proprietatea GYANA CREART PROD SRL. Produsele sunt noi, au ambalajele originale, sunt in termen de valabilitate, sunt depozitate in conditii optime si sunt disponibile in limita stocului furnizorilor sai. Depunem eforturi permanente pentru ca informatiile privind oferta de produse sa fie cat mai corecta, cat si disponibilitatea acestora in stoc furnizor, prin urmare HERMA isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta.
Produsele de pe site au preturi de lista si nu includ taxele de livrare. Costurile privind livrarea sunt prezentate in pagina LIVRARE SI PLATA si sunt afisate in cosul de cumparaturi, inainte de plasarea comenzii.
Imaginile publicate pe HERMA, inclusiv imaginea de produs, sunt cu titlu de prezentare, produsele fizice livrate pot avea modificari precum ambalaj schimbat, gramaj, ingrediente, etc. HERMA nu isi asuma respunderea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe site, acestea fiind responsabilitatea marcilor, producatorilor sau a importatorilor si distribuitorilor oficiali. HERMA va lua act de fiecare modificare si va actualiza descrierile produselor fara nicio notificare catre client in prealabil.

POLITICA DE VANZARE

Prin plasarea unei comenzi prin cosul de cumparaturi al site-ului, cumparatorul isi da acordul asupra formei de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara activitatea (email sau telefonic).
Confirmarea unei comenzi de cate vanzator inseamna o acceptare a termenilor comenzii. Finalizarea comenzii este realizata prin confirmarea telefonica din partea vanzatorului de catre comparator. O comanda neconfirmata si nefacturata nu este considerata avand valoarea unui CONTRACT.
Validarea comenzii si livrarea acesteia se face doar daca datele furnizate de comparator sunt complete si corecte si produsele din comanda cumparatorului sunt disponibile.
CUMPARATORUL trebuie sa furnizeze VANZATORULUI informatii corecte, adevarate, actuale si complete. In situatia in care vanzatorul primeste informatii eronate referitoare la facturarea si livrarea comenzii, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp si/sau poate denunta unilateral comanda efectuata prin trimiterea unei notificari cumparatorului.
Site-ul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani si persoanelor juridice care au implinit toate conditiile de inregistrare.
GYANA CREART PROD SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a anula o comanda.

POLITICA DE PLATA

Informatiile necesare referitoare la vanzare si plata sunt specificate la plasarea comenzii. Dupa validarea comenzii, vanzatorul va emite o factura catre comparator, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze cumparatorului toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legea in vigoare.

Modalitate de plata :


   -  CARD ONLINE la plasarea comenzii pe site.

   - CASH la livrarea comenzii de catre curierul national, la domiciliu.

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat cu care exista o colaborare. Comenzile vor fi livrate in limita stocului disponibil, dupa ce au fost confirmate de catre GYANA CREART PROD SRL – HERMA.RO. Ambalarea corespunzatoare si transmiterea documentelor insotitoare sunt asigurate de catre vanzator. Comenzile confirmate pana la orele 12.00, vor fi predate curierului in prima parte a zilei din ziua urmatoare. Comanda va ajunge la destinatar in 1-4 zile lucratoare de la confirmarea acesteia de catre vanzator.

POLITICA DE RETURNARE

Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral Contractul la distanta, fara alte penalitati si fara a invoca vreun motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor. Costurile directe de returnare revin in sarcina cumparatorului conform O.G. 34/2014, pentru persoane fizice ce achizitioneaza produse de pe site-uri, folosind tehnici de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G.34/2014. Clientul este obligat sa notifice GYANA CREART PROD SRL in intentia de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa, in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si sa detina documentele care le-au insotit. Sunt exceptate de la dreptul de returnare, produsele ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produse ce au fost desigilate de cumparator, conform art. 16. Lit. E al Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European. Pentru a face un retur, este necesar sa trimiteti pozele produselor pentru care solicitati returul. Rambursarea contravalorii produselor se va face in maxim 14 zile de la confirmarea returului. Pentru mai multe detalii accesati pagina INFORMATII RETUR.

COMANDA SI PLATA TRANSPORT

HERMA nu impune clientilor o comanda minima. Clientii pot opta pentru livrare la domiciliu sau livrare la EasyBox Sameday. Livrarea la domiciliu se face prin firma de curierat, in toate localitatile tarii unde firma de transport are acoperire, iar taxa de transport este de 18.90 lei. Livrarea la EasyBox se achita doar cu cardul pe site, iar taxa de livrare este de 14.95 lei. Comenzile livrate sunt intotdeauna insotite de factura fiscala, declaratie de conformitate sau aviz de insotire a marfii, dupa caz. Metodele disponibile pentru plata sunt : plata cu cardul pe site sau cash la livrare.

SPECIFICATII LEGALE

GYANA CREART PROD SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelcrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. ... Site-ul HERMA.RO este securizat SSL pentru protectia datelor cu caracter personal si plata cu cardul pe site se face prin aplicatia iPay a bancii Transilvania. HERMA.RO este in conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor GDPR. HERMA.RO respecta si se conformeaza legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul de comunicare electronica, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicatiilor, conservarea datelor de trafic si localizare, facturarea detaliata, pastrarea anonimatului utilizatorului apelat. Baza de date a abonatilor precum si comunicarile nesolicitate. Confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate si protejate.

VERIFICAREA ANTI–FRAUDA

Magazinul online HERMA este inregistrat legal in Romania si functioneaza sub administrarea GYANA CREART PROD SRL. In consecinta, legile in vigoare guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii in orice moment, fara sa anuntam si ne rezervam dreptul de a ne selecta clientele.

RENUNTARE

Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, HERMA.RO poate sa include pagini de reclama si link-uri catre alte site-uri web si sa nu aiba niciun fel de control asupra acestora, nu face niciun fel de reprezentare, de orice tip, in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor site-uri.

DECLINAREA GARANTIILOR

HERMA depune permanent eforturi pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai exacte si corecte, insa nu este responsabila si nu garanteaza ca informatiile oferite pe site sunt lipsite de erori. Informatiile prezentate pe pagina produsului nu sunt aceleasi si nu inlocuiesc informatiile de pe eticheta produsului. Clientul are obligatia de a verifica produsele la primirea comenzii sa corespunda cantitativ, ambalajelesa nu fie deteriorate si produsele sa fie in termenul de valabilitate. Pentru mai multe detalii, consultati pagina INFORMATII RETUR.