Deodorant Old Spice NightPanther 150 ml

16,99 lei

Deodorant spray Old Spice NightPanther 150 ml

Cantitate
favorite
0

Old Spice NightPanther este un deodorant fara aluminiu, luptatorul numarul 1 impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute, imbunatatit cu un parfum de lunga durata de lemn de Santal si Ciocolata, ce te incanta pe tot parculsul zilei. Eficient impotriva urmelor albe si a petelor galbene de pe haine, antiperspirantul Old Spice Night Panter iti ofera o atitudine de barbat aventurier si vanator, ce nu se da inlaturi de la nimic. Deodorantul spray Old Spice Nightpanter este precum un camp de forta ce te ajuta sa te simti increzator si plin de putere.

Caracteristici:

- Parfumul NightPanther: Un amestec captivant de note lemnoase si orientale, cu accente de ciocolata neagra, vanilie si citrice picante, te va face remarcat instantaneu.

- 48 de ore de protectie impotriva mirosurilor neplacute: Formula avansata a deodorantului Old Spice NightPanther te protejeaza eficient impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.

- Actiune antiperspirant: Controleaza transpiratia excesiva, mentinand pielea uscata si confortabila pe tot parcursul zilei.

- Formula anti-pete: Nu lasa urme albe pe hainele negre sau pete galbene pe hainele albe.

- Dermatologic testat: Formula deodorantului este testata dermatologic si este potrivita chiar si pentru pielea sensibila.

Beneficii:

- Te simti increzator si masculin: Parfumul misterios si aroma intensa iti vor da un plus de incredere in orice situatie.

- Protectie de lunga durata: Te poti bucura de prospetime si de protectie impotriva mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.

- Fara urme si pete: Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la urmele inestetice pe haine.

- Ingrijire delicata a pielii: Formula delicata este potrivita chiar si pentru pielea sensibila.

Ingrediente: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Citral.

Pentru compozitia produsului este responsabil producatorul. Iti recomandam sa verifici ambalajul.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Old Spice...

16,99 lei

Ti-ar mai putea placea