• Nou
  • Nou

Deodorant Adidas Champions League Star Dry Protection 150 ml

15,87 lei

Deodorant spray Adidas STAR UEFA Champions League Dry Protection pentru barbati 150 ml

Cantitate
favorite
0

Spray antiperspirant Adidas UEFA Champions League STAR - victorie impotriva transpiratiei, cu protectie pana la 72h. Descopera puterea naturii in deodorantul Adidas STAR UEFA Champions League Edition, cu o compozitie vegana, cu uleiuri esentiale de portocale si eucalipt, oferind un miros proaspat si protectie de lunga durata. Conceput pentru a fi eficient timp de 72 de ore, antiperspirantul Adidas STAR este perfect pentru persoanele active. Sigur pentru piele, supus unor teste dermatologice riguroase care ii garanteaza blandetea si eficacitatea. Formula sa vegana contine ingrediente naturale, este potrivita pentru utilizarea de zi cu zi, protejand impotriva transpiratiei excesive in timp ce iti ingrijeste pielea.

Deodorant Adidas Champions League Star Dry Protection - simte adrenalina fotbalului pe pielea ta! Acest deodorant anti-perspirant ofera o protectie de 72 de ore, tinandu-ti pasul cu ritmul intens al jocului. Cu un parfum energizant, te vei simti mereu in forma, atat pe teren, cat si in viata de zi cu zi. Inspirat de spiritul competitiei, Adidas Star este alegerea perfecta pentru barbatii activi si pasionati de fotbal. Simte puterea fotbalului in fiecare pulverizare!

Ingrediente: alcohol denat, water, methyl cyclodextrin, parfum, limonene, linalool, butyl methoxydibenzoylmethane, citronellol, citral, geraniol, eugenol, methyl 2-octynoate, tetrasodium glutamate diacetate, red 33 (ci 17200), blue 1 (ci 42090), yellow 5 (ci 19140).

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
fresh
AMBALAJE
din material reciclat, reciclabil
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Adidas Champions...

15,87 lei

Ti-ar mai putea placea