• Nou
  • Nou

Deodorant Adidas Men 6 IN 1 spray 150 ml

15,87 lei

Deodorant spray Adidas 6 in 1 pentru barbati 150 ml

Cantitate
favorite
0

Adidas 6 in 1 deodorantul spray anti-perspirant ce ofera sase beneficii de baza intr-un singur produs. Ofera o protectie impotriva transpiratiei de pana la 48 de ore, precum si un control puternic al mirosurilor corporale. Formula inovatoare anti-urme albe si anti-pete galbene, ofera un parfum de lunga durata si un plus de prospetime.

Deodorant Adidas 6-in-1 pentru barbati: Descopera puterea a 6 beneficii intr-un singur produs! Formula inovatoare ofera protectie anti-transpiratie de pana la 48 de ore, control eficient al mirosurilor, fara a lasa urme albe sau galbene pe haine. Parfumul energizant te va insoti pe tot parcursul zilei, oferindu-ti increderea de care ai nevoie. Perfect pentru barbatii activi care isi doresc prospetime si confort maxim. Adidas 6in1 nu este doar un produs de ingrijire personala, ci un adevarat aliat in lupta impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Formula sa vegana, testata dermatologic si fara alcool, este blanda cu pielea si respecta mediul. Alege Adidas 6 in 1 si simte diferenta!

 Ingrediente: Butane-Isobutane-Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Aluminum Chlorohydrate, Isododecane, Parfum/Fragrance, Diisopropyl Adipate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Limonene.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
fresh
AMBALAJE
din material reciclat, reciclabil
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Adidas Men 6 IN 1...

15,87 lei

Ti-ar mai putea placea