• -4,00 lei
  • - 4,00 lei

Lotiune autobronzanta Dove Body Love Medium to Dark 400 ml

28,50 lei
32,50 lei

Crema corp autobronzanta Dove Body Love Care+Visible Glow culoare mediu spre inchis 400 ml

Cantitate
favorite
0

Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion Medium to Dark pentru toate tipurile de piele, lotiune creata special pentru a oferi pielii un bronz frumos si stralucitor. Contine Complex NutriDuo unic cu nutrienti naturali pentru piele, hidrateaza si hraneste pielea corpului lasand-o catifelata si neteda, poate fi folosite zilnic si formeaza treptat o stralucire de vara cu aspect natural. 

Folosind o lotiune autobronzanta graduala precum Dove Visible Glow Gradual Self-Tan Body Lotion Medium to Dark vei obtine acea stralucire superba indiferent de vreme, in acelasi timp avand grija de pielea ta si te vei putea bucura de hainele de vara, de inot si de o piele frumoasa tot timpul anului. Autobronzantul Dove ofera pielii de culoare medie pana la inchisa, o stralucire radianta de vara si un bronz cu aspect natural. Pe langa construirea treptata a culorii, lotiunea de corp Dove Body Love autobronzanta testata dermatologic ajuta la catifelarea si ingrijirea pielii. Bucura-te de pielea stralucitoare in fiecare sezon cu crema de corp Dove Visible Glow de la mediu pana la intunecat.

Serul Ceramide Restoring Serum este ingredientul principal ce ajuta pielea sa isi creeze propriile Ceramide ce consolideaza bariera cutanata si ajuta la retinerea umiditatii.

Mod de utilizare

Cu miscari circulare, maseaza Dove Body Love Visible Glow Gradual Self-Tan Body Lotion de la mediu pana la inchis pe pielea curata si uscata, folosind mainile sau o aplica intotdeauna protectie solara deasupra autobronzantului Dove, dupa ce pielea este uscata.

Caracteristici

CANTITATE
400 ml
ZONA CORPORALA
pielea corpului
TIP PIELE
toate tipurile de piele
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Lotiune autobronzanta Dove...

32,50 lei 28,50 lei

Ti-ar mai putea placea