Sampon anti-matreata Revalid 250 ml

49,90 lei

Sampon Revalid antimatreata, pentru par si scalp cu matreata 250 ml

Cantitate
favorite
0
Stoc epuizat

Revalid Anti-Dandruff sampon ce combina o serie de ingrediente active pentru o actiune eficienta si de lunga durata impotriva matretii. Ingredientele actioneaza pentru a restabili echilibrul hidratarii naturale a scalpului si a preveni formarea de noi scuame. Extractul de Urzica, Pantenolul si Alantoina calmeaza si elimina mancarimile neplacute. Datorita formulei sale delicate, samponul Revalid anti-matreata este potrivit pentru utilizare zilnica,este testat clinic dermatologic si nu contine parabeni sau silicon.

PIROCTONE OLAMINE

Piroctone Olamine este un ingredient inovator anti-matreata ce actioneaza pentru a calma inflamatia de la nivelul scalpului ai pentru a reduce matreața.

EXTRACT DE URZICA

Extractul de Urzica este folosit frecvent in medicina traditionala pentru a regla productia de sebum de la nivelul scalpului.

ACIDUL UNDECICLENIC

Acidul Undeciclenic are proprietati naturale anti-fungice si incetineste productia de bacteriei Malassezia, reducand pruritul si iritatiile.

PANTENOL

Pantenolul stimuleaza proliferarea fibroblasturilior dermice si accelereaza regenerarea celulara. Acest ingredient ajuta la repararea parului deteriorat si reducerea varfurilor despicate, precum si la cresterea densitatii parului si rezistentei firelor de par.

ALANTOINA

Alantoina calmeaza scalpul si sustine formarea de celule noi, accelerand regenerarea pielii scalpului.

MOD DE UTILIZARE

Aplica o cantitate suficienta de sampon Revalid in palma, amesteca cu putina apa, pana obtii o spumă usoara. Aplica parul ud si maseaza pe scalp cu varful degetelor, apoi clateste bine. Repeta pasul daca este necesar.

Caracteristici

CANTITATE
250 ml
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
cu matreata
TIP SCALP
uscat cu matreata
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon anti-matreata...

49,90 lei

Ti-ar mai putea placea