Balsam revitalizant Revalid 250 ml

47,90 lei

Balsam Revalid revitalizant cu proteine, pentru par uscat si deteriorat 250 ml

Cantitate
favorite
0
Stoc epuizat

Revalid balsam revitalizant cu proteine, delicat cu parul, creat special pentru a reda vitalitatea si a imbunatati structura fibrei capilare.  Combinatia de ingrediente nutritive precum germenii de Grau si Pantenolul (vitamina B5), Alantoina si extractul de Ovaz, lasa parul moale si stralucitor, fara sa il ingreuneze. Balsamul revitalizant cu proteine Revalid este potrivit pentru uz zilnic, iar parul tau isi va recapata forta, sanatatea si vitalitatea, iar pieptanatul va fi o placere. Balsamul Revalid nu contine parabeni, sulfati sau silicon.

PANTENOL

Pantenolul stimuleaza proliferarea fibroblastului dermic si accelereaza regenerarea celulara. Acest ingredient contribuie la repararea parului deteriorat si la reducerea varfurilor despicate, creste densitatea parului si rezistenta firului de par.

ALANTOINA

Alantoina calmeaza scalpul si stimuleaza formarea de celule, imbunatatind astfel regenerarea pielii scalpului.

EXTRACTE NATURALE

Extractul din germeni de Grau contine proteine și aminoacizi care hrănesc și fortifică părul. Acestea ajută la restabilirea nivelului de hidratare și previne deteriorarea părului.

Extractul de Ovaz calmeaza roseata si iritatiile.

MOD DE UTILIZARE

Dupa spalarea parului cu samponul Revalid Revitalizant, aplica balsamul Revalid Revitalizant pe toata lungimea parului, de la nivelul scalpului, pana la radacina, lasa-l sa actioneze cateva minute, iar inainte sa il clatesti, piaptana-l cu un pieptene cu dinti mari.

Caracteristici

CANTITATE
250 ml
ZONA CORPORALA
par
TIP PAR
degradat si uscat
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Balsam revitalizant Revalid...

47,90 lei

Ti-ar mai putea placea