• Reducere la volum

Fluid anti-imbatranire Revalid 100 ml

49,50 lei

Fluid Rervalid Anti-Aging pentru par imbatranit si subtiat 100 ml

Cantitate
favorite
0
Stoc epuizat

Fluidul Revalid Anti-Aging creat special pentru parul cu tendinte de albire si degradat, are protectie a culorii si contine ingredientul activ inovator DN-Age, un extract din frunze de Cassia Alata si extract de Edelweiss din Alpii Elvetieni. Datorita proprietatilor sale antioxidante, antiinflamatorii si protectoare ale ingredientelor active, serul Revalid anti-imbatranire protejeaza scalpul de imbatranirea prematura, scazand stresul oxidativ in foliculii de par, incetineste procesul de albire, creste volumul si densitatea fibrei capilare si protejeaza parul si scalpul de poluare si de radiatiile UV nocive. Nu contine parabeni, sulfat, siliciu sau alcool, testat dermatologic.

Ingredientul activ DN-Age anti-imbatranire este un extract din frunzele plantei Cassia Alata, dovedit ca reduce stresul oxidativ si inflamatia in scalp si in celulele foliculilor de par. Protejeaza scalpul impotriva deteriorarii celulare, incetinind procesul de albire si mentinând grosimea si puterea firului de par.

Edelweiss (Leontopodium Alpinum) este o planta alpina care creste la altitudini de pana la 3 mii de metri, unde este expusa la niveluri ridicate de radiatii UV. Acolo infrunta cu temperaturi extreme, facand Edelweiss un expert in autoprotectie, avand proprietati puternice antioxidante, de captare a radicalilor liberi si de protectie a ADN-ului.

Mod de utilizare

Pentru scalp - imparte parul uscat sau umed in 2 sectiuni. Aplica 1 pipeta umpluta pana la linia marcata, pe fiecare parte, apoi maseaza usor.    Pentru par -  Pune putin lichid in palma, distribuie-l pe toată lungimea parului si piaptana. Nu necesita clatire, dupa aplicare poti coafa parul dupa preferinte.

Caracteristici

CANTITATE
100 ml
TIP
sticla cu pipeta
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
toate tipurile de par
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fluid anti-imbatranire...

49,50 lei

Ti-ar mai putea placea