• -20,00 lei
  • - 20,00 lei

Jeleuri Trolli Glotzer ochi 60 buc

225,90 lei
245,90 lei

Trolli Glotzer jeleuri spumoase in forma de ochi, cu umplutura rosie lichida si acrisoara, ambalate individual, 60 bucati

Cantitate
favorite
0

Jeleuri Trolli Glotzer in forma de ochi, spumoase, moi si cu umplutura lichida acrisoara, cu arome de fructe, sunt jeleurile de calitate superioara, obtinute din ingrediente atent selectionate, ce iti ofera o experienta de neuitat. Jeleurile ochi Trolli Glotzer sunt primele jeleuri 3D din lume, ambalate individual. Jeleuri spumate sub forma de ochi cu arome delicioase de fructe si o umputura rosie, lichida si acrisoara, ce iti ofera o senzatie unica si exploziva. Trolli Glotzer sunt jeleurile ce iti ofera o experienta unica, sunt o bucurie pentru copii si fac furori atat la petrecerile de Halloween cat si cu orice ocazie mai speciala si funny. Bomboane gumate cu umplutura speciala si arome de fructe, fara gluten si fara lactoza. Fa o surpriza unica si dulce cu jeleurile spumate sub forma de ochi Trolli Glotzer. Jeleurile Glotzer sunt ambalate individual, ideale pentru a fi servite la petreceri si evenimente sau o varianta excelenta de desert atunci cand petreci timp cu prietenii si doriti sa va distrati. Nu sunt indicate copiilor mai mici de 5 ani.

Ingrediente: sirop de glucoza, zahăr, dextroză, gelatină, acid citric, arome, agent de gelifiere: agar-agar, Colorant: Carmin real, Curcuma, Brilliant Blue FCF, Biochar, Ulei de palmier, Agent de acoperire: ceară de carnauba.

Caracteristici

CANTITATE
1,128 kg
NUMAR BUCATI
60 buc/cutie
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
in locuri uscate si ferite de lumina
ATENTIONARE
a nu se lasa la indemana copiilor
MOD DE AMBALARE
ambalate individual

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Jeleuri Trolli Glotzer ochi...

245,90 lei 225,90 lei

Ti-ar mai putea placea