Crema cu alune de padure si cacao Nutella 3 kg

139,90 lei

Nutella crema tartinabila cu alune de padure si cacao 3 kg

Cantitate
favorite
0

Crema Nutella cu alune de padure si cacao, ideala pentru a o impartasi cu cei dragi. Combinatia unica de alune de padure prajite cu cacao delicioasa, ofera Nutellei un gust inconfundabil, iubit atat de copii cat si adulti. Cu o reteta unica, pregatita cu 7 ingrediente atent selectionate, cu textura sa cremoasa ce o face usor de tartinat pe paine prajita, clatite, biscuiti sau fructe, ofera o experienta culinara delicioasa. Nutella Ferrero poate fi savurata pur si simplu pe paine prajita, dar poate fi utilizata si in diverse retete delicioase, de la clatite si vafe la prajituri si deserturi. Un mod distractiv si gustos de a incepe ziua, Nutella poate fi savurata si ca gustare sau ca desert.

Nutella, mai mult decat o crema, o traditie a gustului bun. O alegere responsabila, cu ingrediente de calitate si practici durabile, fara grasimi hidrogenate, conservanti sau coloranti artificiali.

Ingrediente: zahar, ulei de palmier, alune de padure 13%, lapte praf degresat 8,7%, cacao degresata pudra 7,4%, emulgator: lecitina(soia), vanilina.

Caracteristici

CANTITATE
3 kg
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
in locuri uscate si ferite de lumina

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Crema cu alune de padure si...

139,90 lei

Ti-ar mai putea placea