Masca hidratanta pentru picioare Scholl

18,95 lei

Scholl masca hidratanta, sosete tratament intensiv pentru picioare, 1 pereche

Cantitate
favorite
0

Masca hidratanta pentru picioare Scholl. Ai grija de picioarele tale cu masca nutritiva pentru picioare Scholl, intens hranitoare, sub forma de sosete cu ulei de Macadamia, ce ofera picioare catifelate si matasoase in doar 20 de minute. Datorita tehnologiei HydroRestor hidrateaza intens si este usor de utilizat - nu necesita lubrifiere.

Beneficii:

Hraneste pielea talpilor

Hidrateaza timp de 24 de ore

Comtine ulei din seminte Macadamia ce ofera ingrijire pielii

Picioarele tale se vor simti din nou minunat de netede si moi

Instructiuni de utilizare:

Scoate perechea de masca pentru picioare din ambalaj. Deschide cu atentie fiecare masca de-a lungul urechii de tragere. Pune fiecare soseta peste picioarele curate si uscate si fixeaza sosetele cu banda adeziva. Scoate fiecare soseta după 20 de minute si maseaza pielea pentru a elibera restul de produs.

Avertizare:

De unica folosinta. Intrerupe imediat utilizarea In caz de iritare a pielii. Nu merge in timp ce porti masca pentru picioare Scholl, pentru a evita alunecarea sau caderea.

Ingrediente:

Aqua, glicerina, uree, poliizobutena hidrogenata, dimeticona, stearat de gliceril, alcool stearilic, unt de butyrospermum parkii, stearat PEG-100, trigliceridă caprilic/capric, betaină, ceteareth-25, ulei de semințe de macadamia ternifolia, alcool fenilgliceric, clor de fenil glicerinic caprilat, acrilați/polimer încrucișat alchil acrilat C10-30, alantoină, niacinamidă, pantenol, gumă xantan, EDTA disodic, propilen glicol, BHT, parfum, acetat de tocoferil, hidroxid de sodiu, tocoferol, ulei de cocos nucifera, butilen iucid de barbafă, butilen glicol barbawder , acid lactic, algin, citrat de sodiu, atelocolagen, serină, metilparaben, acid citric.

Caracteristici

TIP
produs de unica folosinta
ZONA CORPORALA
picioare
TIP PIELE
uscata
PARFUM
floral-fructat
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Masca hidratanta pentru...

18,95 lei

Ti-ar mai putea placea