Crema de zi Loreal Paris Hyaluron Specialist 50 ml

43,70 lei

L'oreal Hyaluron Specialist crema antirid de zi cu Acid Hialuronic 50 ml

Cantitate
favorite
0

Crema de zi antirid hidratanta L'Oreal Paris Hyaluron Specialist cu 2 tipuri de acid Hialuronic, care hidrateaza si netezeste liniile fine. Potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru tenul sensibil, crema de zi antirid hidratanta L'Oreal Paris Hyaluron Specialist pentru volumul tenului netezeste ridurile si hidrateaza intens pielea. Este solutia ideala pentru tenul deshidratat si lipsit de volum, crema Loreal Paris Hyaluron Specialist, o textura bogata si hranitoare, ce reda volum tenului si netezeste ridurile.

Acidul Hialuronic (HA) ce se regaseste in mod natural in piele, este o macromolecula capabila sa retina pana la de 1000 de ori greutatea sa in apa, ceea ce il face principalul agent de hidratare din epiderm. Formeaza o pelicula imperceptibila pe piele, care previne, de asemenea, deshidratarea. Biotehnologia permite obtinerea unor molecule de acid hialuronic cu o masa moleculara mai mica, capabile sa patrunda in epiderm, pentru a restabili hidratarea si tonusul pielii.

Produsul este testat sub control dermatologic.

Loreal Paris Hyaluron Specialist crema de noapte antirid recomandata pentru varstele cuprinse intre 25-45 de ani.

Ingrediente: Panthenol, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Alumina, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Disodium Stearoyl Glutamate, Myristic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, PTFE, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Dimethiconol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum

Caracteristici

CANTITATE
50 ml
ZONA CORPORALA
pielea fetei si a gatului
VARSTA
peste 25 ani
TIP TEN
toate tipurile de ten
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Crema de zi Loreal Paris...

43,70 lei

Ti-ar mai putea placea