Crema antirid pentru ochi Elmiplant Hyaluronic 3D 15 ml

24,98 lei

Crema pentru ochi antirid Elmiplant Hyaluronic 3D cu 94% ingrediente naturale

Cantitate
favorite
0

Elmiplant Hyaluronic 3D este o linie antirid puternica ce este conceputa pentru a oferi hidratare intensiva cu actiune imediata si de durata, datorita formulei sale inovatoare, cu TRIPLU SISTEM de ACID HIALURONIC. Cu 94% ingrediente de origine naturala reduce ridurile din jurul ochilor, daca este folosita cu regularitate, aplicand dimineata si seara, pe zona din jurul ochilor, masand usor dinspre interior spre exterior.

Imediat dupa utilizarea cremei pentru ochi Elmiplant Hyaluronic 3D, pielea va fi mai neteda si eficient hidratata, 86%. Dupa 6 zile de utilizare, lungimea ridurilor este redusa cu pana la 8%. Dupa prima luna de utilizare, lungimea ridurilor este redusa cu pana la 24%. Dupa o luna, femeile au confirmat ca pielea este mai ferma, vizibil intinerita, mai stralucitoare, iar elasticitatea este vizibil imbunatatita. Testele sunt facute pe 10-50 femei, cu varsta cuprinsa intre 35-45 ani.

Formula imbunatatita Triplu sistem de Acid Hialuronic

- Ultra Filling Spheres, o generatie noua de sfere de umplere obtinute prin reticulare si deshidratare din glucomanan sau konjac. Konjac este o planta care creste in zonele subtropicale si tropicale din estul Asiei, Japonia si sudul Chinei. Poate absorbi apa pana la de 200 de ori greutatea sa.

- Hyactive (acid hialuronic cu greutate moleculara mica) este un component propiu organismului uman, cu efect de hidratare intensa si de remodelare. Este produs prin biotehnologie, respectand toate procesele naturale.

- Optimhyal, obtinut prin biofermentatie, contine oligozaharide ale acidului glucuronic acetilat, avand o structura similara cu a fragmentelor de acid hioaluronic din piele.

Recomandata pentru femei cu varsta cuprinsa intre 35-45 ani.

Caracteristici

CANTITATE
15 ml
ZONA CORPORALA
pielea din jurul ochilor
VARSTA
peste 35 ani
BENEFICII
antirid, hidratare intensa
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Crema antirid pentru ochi...

24,98 lei

Ti-ar mai putea placea