Deodorant Dove Advanced Care Go Fresh Rodie 150 ml

15,45 lei

Deodorant spray Dove Go Fresh rodie si lamaita 150 ml

Cantitate
favorite
0

Spray Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena cu parfum racoritor, ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei de pana la 72 de ore. Deodorantul Dove Advanced Care Go Fresh rodie si lamaita contine formula unica Dove de 1/4 crema hidratanta si vitamina E, ajuta la refacerea pielii delicate a subratului in urma iritatiei cauzate de epilare, in doar 3 zile. Cu un parfum super fresh de rodie si lamaita, 0% alcool, antiperspirantul spray Dove Go Fresh protejaza de de la prima utilizare. Datorita protectiei eficiente impotriva transpiratiei, Noua formula Dove Go Fresh Advanced Care ofera un plus de incredere, senzatie de confort si protectie.

Mod de utilizare

Agita spray-ul Dove pentru a omogeniza ingredientele de protectie si hranire, apoi tine bratul ridicat deasupra capului si pulverizeaza timp de aproape 2 secunde, de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat.

Ingrediente : Butane, Isobutane, Propane, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
ZONA CORPORALA
axila
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PARFUM
rodie
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Dove Advanced...

15,45 lei

Ti-ar mai putea placea