Deodorant Adidas Men Power Booster 150 ml

15,87 lei

Deodorant spray Adidas Power Booster pentru barbati 150 ml

Cantitate
favorite
0

Deodorant Adidas Power Booster - Protectie eficienta 72h, parfum energizant, potrivit pentru barbatii activi. Anti-perspirant puternic cu formula fresh, ideal pentru antrenamente si zile lungi pline de activitate. Descopera puterea prospetimii de lunga durata! Adidas Power Booster deodorant anti-perspirant pentru barbati ofera pana la 72 de ore de protectie impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Formula sa inovatoare testata dermatologic, imbogatita cu note de fructe proaspete, condimente si menta, sustinute de o semnatura lemnoasa texturata si eleganta, te va insoti in fiecare aventura. Ideal pentru barbatii activi care isi doresc sa se simta increzatori in orice situatie.

Deodorant barbati Adidas Power Booster vegan si fara alcool, simte adrenalina cu fiecare miscare! Noul deodorant Adidas Power Booster este aliatul tau perfect pentru a face fata provocarilor de zi cu zi. Cu tehnologia sa avansata, acest produs iti ofera o senzatie de prospetime de durata.

Ingrediente: Butane-Isobutane-Propane, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isododecane, Parfum/Fragrance, Diisopropyl Adipate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltose, Hexyl Cinnamal, Potassium Citrate, Citric Acid, Silica Dimethyl Silylate.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
fructat-lemnos
AMBALAJE
din material reciclat, reciclabil
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Adidas Men Power...

15,87 lei

Ti-ar mai putea placea