• Nou
  • Nou

Deodorant Intesa Pour Homme Essence Power 150 ml

15,85 lei

Deodorant spray Intesa Pour Homme Essence Power 150 ml

Cantitate
favorite
0

Intesa pour Homme Essence Power - deodorantul care iti ofera incredere deplina toata ziua. Formula sa avansata, cu tehnologie Odour Block Complex, neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, asigurand o prospetime de durata. Parfumul sau masculin si intens te va insoti in fiecare aventura.

Cauti prospetime si protectie? Alege Intesa pour Homme Essence Power. Acest deodorant puternic, cu o aroma inconfundabila, te va mentine proaspat si sigur pe tine insuti timp de 24 de ore. Formula sa speciala ofera o protectie de incredere impotriva transpiratiei excesive si a mirosurilor neplacute.

Descopera puterea deodorantului Intesa Essence Power. Formulat pentru barbati activi, acest deodorant iti ofera o protectie de durata si un parfum masculin de chihlimbar si mosc de stejar, ce te va face sa te simti increzator in orice situatie. Tehnologia Odour Block Complex asigura o neutralizare eficienta a mirosurilor, iar formula sa non-iritanta este potrivita pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente: Alcool denat, dimetil eter, butan, izobutan, parfum, dipropilen glicol, izopropil miristat, propan, propilen glicol, etilhexilglicerină, octenidină Hcl, hexil cinamal, cumarină, eugenol.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Intesa Pour Homme...

15,85 lei