Detergent dezinfectant Cif Disinfect & Shine Original 750 ml

15,95 lei

Detergent dezinfectant Cif Disinfect & Shine Original universal 750 ml

Cantitate
favorite
0

Dezinfectantul Cif Disinfect & Shine Original elimina eficient si fara efort 99,9% dintre bacterii şi virusuri, inclusiv Coronavirus*. Detergentul Cif Disinfect & Shine avand la baza agenti de curaţare 100% derivati din surse naturale, fara clor in compozitie, vine in ajutorul tau si al familiei tale atunci cand vrei sa dezinfectezi suprafetele universale, curatand in acelasi timp murdaria de zi cu zi. Cif Disinfect & Shine poate fi folosit in zonele in care se pregateste mancarea si pe obiectele copiilor precum scaune, jucarii, etc. lasand suprafetele curate, stralucitoare si dezinfectate. Parfumul folosit este biodegradabil, pentru un impact minim asupra planetei si mediului inconjurator.

Cif Disinfect & Shine Original se foloseste cu succes curatand si dezifectand suprafetele din bucatarie, din baie, manere de usi, plite de aragaz, cosuri de gunoi, cabine de dus, cazi de baie si robinete, chiuvete, vasul de toaleta, podele si obiectele copiilor.

* Dezinfectantul Cif elimina bacteriile precum E.Coli, S.Aureus, E.Hirae, P.Aeruginosa, virusuri precum Sars-Cov2 si Vaccinia modificata Ankara.

Caracteristici

CANTITATE
750 ml
TIP
spray cu pulverizator
TIP SUPRAFATA
multi-suprafete
PARFUM
original fresh
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Detergent dezinfectant Cif...

15,95 lei