Gel de dus Dermomed Argan 1 litru

15,50 lei

Dermomed Argan gel de dus cu Acid Hialuronic si Glicerina 1 litru

Cantitate
favorite
0

Gelul de dus Dermomed Argan cu parfum dulce si note calde de citrice, cu ulei de Argan cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, iti ofera un moment senzual, un rasfat seducator si relaxant. Gelul de dus Dermomed Argan cu PH 5,5 contine Acid Hialuronic si Glicerina, ingrediente cu proprietati emoliente, hidratante si reparatoare ale dermei. Cu gelul de dus Dermomed Argan testat dermatologic, pielea ta va fi proaspata si catifelata, iar tu te vei simti minunat.

ACID HIALURONIC

Este o molecula liniara, elastica si foarte rezistenta, care alcatuieste tesutul conjunctiv al pielii, capabila sa lege o cantitate mare de molecule de apa pentru o buna hidratare a pielii. Acidul Hialuronic conferă plasticitate si elasticitate tesuturilor, actionand si ca rezerva de apa, aducand diverse beneficii pielii: hidratare, elasticitate si relaxare.

GLICERINA

Molecula mica de origine vegetala, capabila sa se lege de apa si de a o retine la suprafata pielii. Capacitatea Glicerinei de a retine apa la suprafata pielii permite mentinerea in permanenta a epidermei hidratata, aspect care creste elasticitatea, ii imbunatateste rezistenta si elimina senzatia de piele uscata.

Cu un proces atent de cercetare și dezvoltare, laboratoarele Dermomed au inlocuit materiile prime clasificabile ca microplastice (conform Anexei VII din Legea Microplasticelor 2022 a Comisiei Europene) in favoarea materiilor prime de origine naturala. in acest fel, Dermomed garanteaza aceleasi performante ca intotdeauna, eliminand microplasticele din formulele sale si garantand produse durabile.

Caracteristici

CANTITATE
1000 ml
TIP
recipient cu pompita
ZONA CORPORALA
pielea corpului
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PARFUM
argan
AMBALAJE
din material reciclat, reciclabil
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel de dus Dermomed Argan 1...

15,50 lei

Ti-ar mai putea placea