Gel de dus Palmolive Men Refreshing 500 ml

17,97 lei

Palmolive Men Refreshing 3 in 1 gel de dus cu Eucalipt pentru corp, fata si par 500 ml

Cantitate
favorite
0

Palmolive Men Refreshing gel de dus revigorant 3 in 1 pentru barbati, curata in profunzime corpul, fata si parul, lasand pielea hidratata si cu o senzatie de prospetime de lunga durata. Gelul de dus Palmolive Men Refreshing 3 in 1, cu formula sa inovatoare pe baza de uleiuri esentiale de Eucalipt Si extract din sare de mare, ofera o curatare profunda si o hidratare intensa. 

Simte prospetimea la fiecare dus, cu Palmolive Men Refreshing! Cu 95% ingrediente de origine naturala, curata delicat pielea si parul, lasandu-le revitalizate si energizate. Bucura-te de o senzatie de confort si de o aroma revigoranta pe tot parcursul zilei. Ideal pentru barbatii activi care isi doresc o rutina de ingrijire eficienta si rapida.

Beneficii:

95% ingrediente de origine naturala

95% formula biodegradbila

cu uleiuri esentiale 100% naturale

Fara microplastice, testat dermatologic

Ambalaj reciclabil

Ingrediente:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Maris Sal, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Laureth-4, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090.

Caracteristici

CANTITATE
500 ml
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
tot corpul
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PARFUM
eucalipt
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel de dus Palmolive Men...

17,97 lei

Ti-ar mai putea placea