Gel de dus Palmolive Men Energising 750 ml

23,85 lei

Palmolive Men Energising 3 in 1 gel de dus cu Citrice pentru corp, fata si par 750 ml

Cantitate
favorite
0

Palmolive Men Energising gel de dus energizant 3 in 1 pentru barbati, curata in profunzime corpul, fata si parul, lasand pielea hidratata si cu o senzatie de prospetime de lunga durata, parul sanatos si stralucitor. Gelul de dus Palmolive Men Energesing 3 in 1, cu formula sa inovatoare pe baza de uleiuri esentiale de Citrice si extract din Magneziu, ofera o curatare profunda si o hidratare intensa, acum in sticla cu atomizor, pentru o mai usoara utilizare.

Prospetime la fiecare dus cu Palmolive Men Energesing! Cu 95% ingrediente de origine naturala, curata delicat pielea si parul, lasandu-le revitalizate si energizate. Bucura-te de o senzatie de confort si de o aroma energizanta pe tot parcursul zilei. Ideal pentru barbatii activi care isi doresc o rutina de ingrijire eficienta si rapida.

Beneficii:

95% ingrediente de origine naturala

95% formula biodegradbila

cu uleiuri esentiale 100% naturale

Fara microplastice, testat dermatologic

Ambalaj reciclabil cu pompita

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Magnesium Sulfate, Zinc Citrate, Laureth-4, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 14720, CI 19140.

Caracteristici

CANTITATE
750 ml
TIP
recipient cu pompita
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
tot corpul
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PARFUM
citrice
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel de dus Palmolive Men...

23,85 lei

Ti-ar mai putea placea