• Nou
  • Nou

Bureti vase Vileda Rainbow 10 buc

12,85 lei

Vileda Rainbow bureti pentru vase 10 bucati

Cantitate
favorite
0

Buretii Vileda Rainbow sunt perfecti pentru spalarea vaselor datorita eficientei si versatilitatii lor. Buretii de vase Vileda Rainbow ofera o combinatie excelenta de eficienta, durabilitate si versatilitate, facandu-i o alegere populara si indispensabila in bucatarie. Varietatea de culori ii face mai atractivi, aducand un plus de culoare bucatariei tale. Realizati din materiale de calitate, buretii Vileda Rainbow sunt rezistenti si pot fi utilizati pentru multiple spalari. Culorile diferite te pot ajuta sa organizezi sarcinile de curatenie, folosind un anumita culoare pentru vase si alta pentru suprafete.

Buretii de vase Vileda Rainbow sunt compusi din doua parti: o parte moale absoarbe perfect lichidele, ideala pentru spalarea delicata a vaselor si a ustensilelor, iar o parte abraziva, datorita cristalelor de curatare, indeparteaza cu usurinta chiar si cea mai incapatanata murdarie.

Pe langa spalarea vaselor, buretii Vileda Rainbow pot fi folositi si pentru curatarea altor suprafete din bucatarie, cum ar fi blaturile, chiuveta sau aragazul.

Caracteristici

MATERIAL
poliuretan
NUMAR BUCATI
10 buc/set
CONDITII DEPOZITARE
in locuri uscate si ferite de lumina

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Bureti vase Vileda Rainbow...

12,85 lei

Ti-ar mai putea placea