Pasta de dinti Lacalut White & Repair 75 ml

23,90 lei

Lacalut White & Repair pasta de dinti profesionala cu efect de albire 75 ml

Cantitate
favorite
0

LAcalut White & Repair, pasta de dinti profesionala cu efect de albire, ce curata delicat si eficient dintii, indeparteaza placa bacteriana si petele, onferindu-le dintilor un alb natural fara a ataca smaltul. Bacteriile din cavitatea bucala ataca si deterioreaza structura minerala a smaltului dentar. Pasta de dinti Lacalut White Repair contine o formula speciala de ingrediente active pentru ingrijirea dentara, o combinatie unica de agenti activi, Fluorura de Sodiu si Hidroxiapatita (componentul principal al smaltului dentar) remineralizeaza suprafata dintilor, protejaza impotriva cariilor, ingrijeste si netezeste dintii, previne demineralizarea lor, conferind in acelasi timp un alb natural.

Hidroxiapata sprijina procesul de remineralizare a smaltului dentar, activeaza formarea stratului protector al smaltului si stimuleaza procesul de refacere a smaltului dentar.

Fluorura de sodiu previne aparitia cariilor, are actiune antibacteriana, mineralizeaza dintii, formand un strat protector.

Aluminiu lactat reduce sangerarea gingiilor, are efect astringent si antiinflamator asupra gingiilor si protejeaza impotriva formarii tartrului.

Pentasodiu trifosfat dizolva placa bacteriana si albește dintii.

Uleiurile esentiale ofera prospetime respiratiei.

Caracteristici

CANTITATE
75 ml
ZONA CORPORALA
cavitatea bucala
PARFUM
fresh
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Pasta de dinti Lacalut...

23,90 lei

Ti-ar mai putea placea