Roll-on repelent pentru tantari Sano Dy 50 ml

19,50 lei

Sano lotiune roll-on repelent cu musetel pentru tantari 50 ml

Cantitate
favorite
0

Sano Dy roll-on repelent gel in sticla ciob, o lotiune indeparteaza si previne intepaturile tantarilor, cu o protectie de pana la 8 ore. Sano repelent roll on este testat dermatologic, iar substanta activa din compozitie este recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatarii. Repelentul Sano asigura protectie impotriva tantarilor, delicat si calmant, datorita extractului de musetel, Sano Dy rol-on actioneaza ca un scut protector si lasa pielea sa respire natural.

Ingrediente : Substanta activa : 20% Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carcoxylate - Icaridine (Nr. CAS 119515-38-7, Nr. CE 423-210-8); Solventi : apa, alcool etilic; Ingrediente inactive : parfum (Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Citronellol, Alpha- Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract floral, Carbomer, PEG-15 Cocamine.

Mentiuni legale : Alergeni : Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Citronellol, Alpha- Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Produs recomandat copiilor mai mari de 2 ani si adultilor. Se aplica doar pe pielea expusa, ne-acoperita de imbracaminte. Se aplica cu ajutorul bilei roll-on si se distribuie uniform pentru a acoperi toata suprafata. Nu se aplica direct pe fata, aplica in palma unui adult si distribuie pe fata, fara exces si evita ochii si gura. Cand nu mai ai nevoie de protectie, spala pielea cu apa si sapun. Nu aplica pe mainile copiilor, pe pliurile interioare ale cotului si genunchilor, pe pielea arsa de soare si cu rani. Citeste cu atentie eticheta, inainte de utilizare. Daca apar iritatii, intrerupe utilizarea produsului, spala zona si cere sfatul medicului.

Caracteristici

CANTITATE
50 ml
TIP
roll-on
ZONA CORPORALA
pielea corpului
PARFUM
lavanda
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Roll-on repelent pentru...

19,50 lei

Ti-ar mai putea placea