Crema depilatoare Farmec Men 150 ml

11,99 lei

Farmec Men crema epilatoare hidratanta si calmanta pentru barbati 150 ml

Cantitate
favorite
0

Crema depilatoare Farmec Men este creata special pentru indepartarea parului nedorit de pe picioare, brate, piept si axila. Actioneaza rapid, indepartata sub dus, lasa pielea fina si fara iritatii, usor de utilizat. Alege crema Depilatoare Farmec Men si bucura-te de o piele neteda si catifelata timp indelungat, spune adio parului nedorit cu Farmec Men! Produsa in Romania, de calitate superioara, testata dermatologic, crema pentru epilat Farmec Men este alegerea potrivita.

Formula Farmec Men special conceputa pentru barbati:

Actioneaza rapid, dizolvand parul in doar 3-8 minute.

Indeparteaza eficient chiar si parul gros si des.

Lasa pielea fina si catifelata, fara iritatii.

Este imbogatita cu extract de Boswellia Serrata, cu proprietati dezinfectante, antiseptice, antiiritante si antiinflamatoare.

Ideala pentru zonele sensibile, precum axilele si zona inghinala. A nu se folosi pe zonele intime, deoarece pielea este foarte sensibila si pot aparea iritatii.

Mod de utilizare:

Pentru calmarea pielii, imediat după epilare, se aplica prin masaj usor un gel dupa epilare, ulei de masline sau ulei de cocos.

Inainte de dus aplica crema in strat uniform si suficient de gros, astfel incat sa acopere parul ce trebuie indepartat. Crema se lasa sa actioneze 3-8 minute, in functie de grosimea firului de par, cu posibilitatea de prelungire pana la 10-12 minute, daca parul nu s-a distrus. Crema Farmec Men se indeparteaza sub dus, cu un burete sau cu o manusa de baie, spaland suprafata cu apa calduta din abundenta, fara sapun.

Dupa folosire, se recomanda sa astepti 24 de ore inainte de aplicarea unui parfum, antiperspirant, produs pentru bronzat sau orice contine alcool.

Inainte de a folosi produsul pentru prima data, se recomanda realizarea unui test de sensibilitate. Se aplica crema pe o portiune mica a pielii ce urmează a fi depilata, urmand instructiunile de utilizare. Daca, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reactii de iritare, se poate folosi produsul. Dacă apar iritatii sau senzatii de usturime in timpul utilizarii, indeparteaza crema imediat si clateste cu apa din abundenta.

Nu se aplica pe pielea iritata, ranita, arsa de soare, inflamata. Nu aplica crema pe fata, scalp, san, zona genitala ai perianala. Se va evita contactul cu ochii. Daca ccidental crema a patruns in ochi, clateste imediat cu multa apa si consulta medicul oftalmolog.

Asteapta minim 72 ore intre 2 depilari succesive.

Ingrediente:

Aqua, Calcium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Urea, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Palmitic Acid, Petrolatum, Parfum, Dipropylene Glycol, Boswellia Serrata Resin Extract, Citronellol.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
vegan
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
pielea corpului
TIP PIELE
toate tipurile de piele
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Crema depilatoare Farmec...

11,99 lei

Ti-ar mai putea placea