Sampon anti-imbatranire Revalid 200 ml

47,90 lei

Sampon Revalid anti-imbatranire, pentru imbatranit si subtiat 200 ml

Cantitate
favorite
0
Ultimele bucati in stoc

Revalid anti-aging sampon stimulator impotriva imbatranirii parului ce contine ingredientul activ inovator DN-Age, un extract din frunze de Cassia Alata si extract de Floare de Colt din Alpii Elvetieni. Aceste ingrediente active au proprietati antioxidante si de curatare profunda, ideale pentru a combate efectele factorilor de stres externi. Utilizat cu regularitate, Samponul Revalid anti-imbatranire protejeaza scalpul impotriva imbatranirii premature, incetineste procesul de incaruntire al parului, stimuleaza volumul si densitatea și protejeaza parul vopsit. Samponul anti-aging Revalid asigura o ingrijire perfecta a parului si intinereste fibra capilara. Nu contine parabeni, sulfati sau silicon.

DN-AGE™

Ingredientul activ anti-imbatranire DN-Age este un extract din frunzele plantei Cassia Alata. Este demonstrat ca reduce stresul oxidativ si inflamatia de la nivelul scalpului si al celulelor foliculului pilos. Protejaza scalpul impotriva deteriorarii celulare, incetineste procesul de incaruntire si ajuta la mentinerea densitatii, volumului si rezistentei parului.

EXTRACT DIN FLOARE DE COLT

Floarea de Colt (Leontopodium Alpinum) este „Steaua Supraviețuirii” din Muntii Alpi, care se gaseste la o altitudine de pana la 3.000 de metri. O experta in autoprotectie, cu puternice proprietatii antioxidante, de curatare in profunzime si de protectie a ADN-ului.

MOD DE UTILIZARE

Aplica o cantitate suficienta de sampon Revalid in palma, amesteca cu putina apa, pana obtii o spumă usoara. Aplica parul ud si maseaza pe scalp cu varful degetelor, apoi clateste bine. Repeta pasul daca este necesar.

Caracteristici

CANTITATE
200 ml
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
subtire si fragil
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon anti-imbatranire...

47,90 lei

Ti-ar mai putea placea