• -4,45 lei
  • - 4,45 lei

Sampon Pantene Pro-V Repair & Protect 430 ml

25,45 lei
29,90 lei

Sampon Pantene Pro-V Repair & Protect pentru par deteriorat si slabit 430 ml sticla reutilizabila din metal

Cantitate
favorite
0

Sampon Repair & Protect Pantene Pro-V special creat pentru parul deteriorat, slabit si subtiat. Curata delicat parul, iar cu ajutorul cu micro-nutrientilor activi Pro-V, a vitaminei B5, lipidelor si antioxidantilor, combate semnele deteriorarii firului de par. Samponul Pantene Pro-V Reparare ajuta la pastrarea hidratarii pentru a lupta impotriva semenlor deteriorarii cauzate de coafatul excesiv, previne formarea varfurilor despicate, confera parului un aspect sanatos, stralucitor si matasos. Folosit impreuna cu balsamul si masca din aceeasi gama, Repair & Protect, parul tau va fi sanatos, testat de Institutul Swiss Vitamin.

Aceasta sticla de sampon Pantene ProV Repair Protect durabila este din aluminiu, fara plastic, este reincarcabila și reciclabilă, facuta pentru a fi reutilizata din nou si din nou, pentru a proteja mediul inconjurator.

Reumple pentru a ajuta planeta, foloseste cu 60% mai putin plastic (per ml fata de samponul standard), iti ofera 100% parul pe care il iubesti. Dupa utilizare, poti recicla punga de reumplere. Pentru a recicla sticla de aluminiu, separa pompa si clateste sticla.

Caracteristici

CANTITATE
430 ml
TIP
recipient cu pompita
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
degradat
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon Pantene Pro-V Repair...

29,90 lei 25,45 lei

Ti-ar mai putea placea