Sampon Palmolive Naturals Brilliant Color Rodie 350 ml

11,55 lei

Sampon Palmolive Brilliant Color cu extract de rodie pentru par vopsit 350 ml

Cantitate
favorite
0

Sampon Palmolive Naturals Brilliant Color Rodie - O explozie de culoare si stralucire pentru parul tau!

Samponul Palmolive Rodie Brilliant Color Rodie este special creat pentru a-ti proteja si intensifica culoarea parului vopsit, oferindu-i o stralucire vibranta si de durata. Cu extracte naturale de rodie, perle si migdale, acest sampon hraneste in profunzime firul de par, lasandu-l matasos si usor de coafat.

De ce sa alegi samponul Palmolive Naturals Brilliant Color Pomegranate?

Protejeaza culoarea: Filtrul UV inclus in formula ajuta la prevenirea decolorarii premature a culorii parului, cauzate de expunerea la soare si la factorii de mediu.

Hraneste si hidrateaza: Extractele naturale de rodie, perle si migdale patrund in firul de par, hidratandu-l in profunzime si oferindu-i o nutritie intensa.

Imbunatateste stralucirea: Formula speciala a acestui sampon reflecta lumina, conferind parului tau o stralucire vibranta si o nuanta intensa.

Usor de folosit: Textura cremoasa si parfumul delicat fac din acest sampon o adevarata placere in timpul spalarii parului.

Ingrediente: Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Hydrolyzed Pearl, Punica Granatum Fruit Juice, Sine Adipe Lac, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citronellol.

Caracteristici

CANTITATE
350 ml
TIP
vegan
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
vopsit
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon Palmolive Naturals...

11,55 lei

Ti-ar mai putea placea