• Nou
  • Nou

Sampon Pantene Pro-V Volumen Pur 1000 ml

53,75 lei

Sampon Pantene Pro-V Volum Pur pentru par subtire si fara volum 1000 ml

Cantitate
favorite
0

Pantene Pro-V Extra Volum este un sampon special formulat pentru a oferi volum si vitalitate parului fin si subtire. Formula sa avansata, imbogatita cu Pro-V, actioneaza la nivelul radacinii, fortificand firul de par si oferindu-i un aspect mai plin si mai sanatos. Pantene Pro-V Volume este un aliat de incredere pentru toate femeile care isi doresc un par cu volum si plin de viata. Cu ingredientele unice de calitate, acest sampon ofera rezultate vizibile inca de la prima utilizare. Capacitatea de 1 litru, in recipient cu pompita, o alegere economica si practica pentru intreaga familie sau pentru utilizare frecventa. Fiecare utilizare a samponului Pantene Pro-V Volumen Pur ofera o experienta placuta, datorita texturii sale bogate si a parfumului proaspat si revigorant care persista pe par. Cu un flacon generos, vei avea mereu la indemana samponul preferat, fara a te ingrijora ca se va termina prea repede.

Beneficii cheie:

Volum maxim: Formula usoara si aerata a samponului confera parului un volum vizibil, fara a-l ingreuna.

Fortificare: Pro-V, o combinatie unica de vitamine si antioxidanti, patrunde in profunzimea firului de par, intarind structura si protejandu-l de deteriorare.

Stralucire: Parul capata o stralucire naturala si un aspect sanatos.

Usurinta in coafare: Parul devine mai usor de pieptanat si de aranjat.

Curatare delicata: Indeparteaza impuritatile si excesul de sebum, fara a usca scalpul.

Ingrediente: Water, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Fragrance, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Caracteristici

CANTITATE
1 litru
TIP
recipient cu pompita
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
fin si fara volum
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon Pantene Pro-V...

53,75 lei

Ti-ar mai putea placea