Ser pentru cresterea genelor Loreal Paris 1.9 ml

49,88 lei

Loreal Paris Serum pentru cresterea si indesirea genelor 1.9 ml

Cantitate
favorite
0

Serum gene L'Oreal Paris intareste, repara si infrumuseteaza genele in doar 30 de zile, dovedit clinic! Lash Serum Loreal Paris este creat cu ingrediente care iubesc genele, cum ar fi acidul Hialuronic, Biotina, Keratina si uleiul de Ricin, pentru a ajuta la regenerarea si cresterea sanatoasa a genelor tale.

Serul pentru gene dovedit clinic de la L'Oreal Paris este conceput pentru a imbunatati aspectul si sanatatea genelor. Serul pentru gene contine un amestec unic de ingrediente care lucreaza impreuna pentru a ajuta la intarirea si indesirea genelor. Principalul ingredient activ din ser este Keratina, care ajuta la cresterea genelor tale. In plus, serul contine acid Hialuronic, care ajuta la intarirea genelor. Este, de asemenea, formulat cu Filloxane pentru crestere si ulei de Ricin pentru a le hrani. Poti fi sigur ca genele tale vor cadea mai putin si ca exista o imbunatatire a cresterii si a starii genelor.

Serul se aplica pe baza genelor tale o data pe zi si te poti astepta sa vezi rezultate in decurs de doua saptamani. Lash Serum Loreal Clinically Proven este o alegere excelenta pentru cine cauta o modalitate eficienta de a proteja, fortifica si readuce genele la viata.

Este acidul Hialuronic bun pentru genele tale?

Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in organism. Se gaseste in concentratii mari in articulatii, piele si ochi. Aceasta substanta are multe beneficii, inclusiv capacitatea de a atrage si retine umiditatea. Drept urmare, este adesea folosit ca ingredient in produsele de ingrijire a pielii si cosmetice.

Acidul Hialuronic poate fi, de asemenea, benefic pentru sanatatea genelor tale - utilizarea serului Loreal Paris pentru gene cu acest ingredient ajuta la mentinerea genelor sanatoase si a arata cat mai bine. Ajuta la hidratarea si intarirea genelor, in plus, poate ajuta la protejarea genelor de daune cauzate de factorii de mediu, cum ar fi poluarea si radiatiile UV.

Mod de utilizare

Aplica serul pentru gene Loreal Paris pe genele curate, inainte de a aplica mascara sau machiaj, dimineata si inainte de a merge la culcare seara.

Aplica serul la radacina genelor, de-a lungul liniei superioare a genelor, ca un creion de ochi. Dupa aplicarea serului, te poti machia ca de obicei, fara nicio problema.

Diferenta vizibila in 30 de zile

Dupa aplicarea Serului de gene Loreal Paris dovedit clinic

In 4 saptamani, starea genelor incepe sa se imbunatateasca. Pe baza studiului efectuat pe 32 de femei, aplicand de doua ori pe saptamana timp de 4 saptamani

In 8 saptamani, genele sunt mai sanatoase si mai puternice. Pe baza studiului efectuat pe 32 de femei, aplicand de doua ori pe zi timp de 8 saptamani.

Ingrediente: Aqua / apă, alcool denat., hidroxietilceluloză, pentilen glicol, aminopropil trietoxisilan, ulei de ricin hidrogenat Peg-40, fenoxietanol de madecassoside, polisorbat 21, acid lactic, metil-casosil, se ricinilus, metil-paraben, oilurisilus, seed, hidrogen, hidrogen, fenoxietanol. Arginină, serină, acid citric, pantenol, acid glutamic, treonină, prolină, alanină, cisteină FIL B210573/1

Caracteristici

CANTITATE
1,9 ml
ZONA CORPORALA
zona ochilor
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ser pentru cresterea...

49,88 lei

Ti-ar mai putea placea