Set cadou Head & Shoulders Supreme Moisture Idrata

95,50 lei

Set Head & Shoulders Supreme Moisture Idrata, 3 x sampon 225 ml, 2 x balsam 220 ml si geanta cadou

Cantitate
favorite
0

Setul Head & Shoulders Supreme Idrata, cadoul ideal pentru persoanele dragi din viata ta, perfect pentru 1 Martie, 8 Martie sau ziua de nastere, pentru a se bucura de un par hidratat, catifelat si fara matreata. Setul Head & Shoulders Supreme Moisture contine 3 bucati sampon, 2 bucati balsam si o geanta cadou.

Head & Shoulders Supreme Moisture cu ulei de Argan si ulei de Cocos, hraneste parul de la radacina pana la varfuri, hidrateaza parul uscat, il regenereaza si ii ofera un aspect sanatos. Samponul Head & Shoulders Supreme Idrata este testat dermatologic, cu un pH echilibrat si imbogatit cu antioxidanti pentru ingrijirea blanda a scalpului si a parului, tinteste cauza principala a matretii, iar daca e folosit cu regularitate, asigura un scalp lipsit de matreata, fapt dovedit clinic. Samponul anti matreata Head & Shoulders ofera pana la 72 de ore de protectie impotriva matretii, uscaciunii si mancarimii cauzate de matreata. Head & Soulders Supreme Moisture hidrateaza si repara parul uscat si tern, in profunzime lasandu-l proaspat si sanatos.

Balsamul Supreme Moisture Head & Shoulders pentru par si scalp, cu ulei de Argan si ulei de Cocos, cu un PH echilibrat, pentru un par hidratat de la radacina pana la varfuri. Balsamul Head & Shoulders Supreme Moisture Hidratare este special creat pentru scalp si folosit impreuna cu samponul Head & Shoulders, vei obtine o experienta benefica si o protectie sporita a scalpului pentru eliminarea matretii cat mai eficienta.

Caracteristici

CANTITATE
1,115 litri
CONTINE
sampon 3 buc x 225 ml ; balsam 2 buc x 220 ml si geanta cadou
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
uscat si fragil
TIP SCALP
uscat cu matreata
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Set cadou Head & Shoulders...

95,50 lei

Ti-ar mai putea placea