Vopsea permanenta Garnier Color Naturals 2.0 negru abanos

16,95 lei

Garnier Color Naturals negru abanos numar 2.0 vopsea permanenta pentru par

Cantitate
favorite
0

Garnier Color Naturals 2.0 negru abanos, vopseaua de par parmanenta ce acopera firele de par albe si iti ofera o culoare intensa, un negru de culoarea abanosului. Cu balsamul hranitor cu 3 uleiuri naturale si nutritive, dupa vopsire vei avea pentru un par matasos si stralucitor, ingrijit si sanatos. Garnier Color Naturals Creme acopera 100% firele de par albe, iti hraneste parul pana la 8 saptamani, iar culoarea va fi intensa si va dura cat mai mult timp.

Mod de utilizare

Aplicare totala : aplica amestecul pe parul uscat si nespalat, lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi clateste din abundenta pana ce apa devine limpede.

Aplicare pe parul crescut : aplica din amestecul de culoare pe parul uscat si nespalat, la radacina, lasa sa actioneze timp de 20 de minute si distribuie amestecul ramas in mod uniform, pe toata lungimea parului. Lasa sa actioneze pentru inca 10 minute, apoi clateste din abundenta pana ce apa devine limpede.

Dupa clatire, aplica pe par balsamul Garnier Color Naturals cu 3 uleiuri esentiale si lasa-l sa actioneze. Pentru mai multe indicatii, citeste cu atentie instructiunile din cutie.

Caracteristici

CANTITATE
110 ml
ZONA CORPORALA
par
TIP PAR
toate tipurile de par
CULOARE
negru
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Vopsea permanenta Garnier...

16,95 lei

Ti-ar mai putea placea