Crema antirid pentru ochi Elmiplant Hyaluronic Gold 15 ml

29,75 lei

Crema ochi Elmiplant Hyaluronic Gold antirid cu 93% ingrediente naturale 15 ml

Cantitate
favorite
0

Elmiplant Hyaluronic Gold crema de ochi antirid cu formula inovatoare imbogatita cu Proteine Aurii si Booster Hialuronic, creata pentru pielea din zona ochilor, ce dupa teste clinice s-a dovedit ca imediat dupa folosire, tenul capata un aspect re-intinerit, dupa 1 luna de utilizare, se imbunatatesc elasticitatea si fermitatea, adancimea ridurilor este diminuata, tonusul pielii se imbunatateste si cearcanele se reduc. Pentru un rezultat optim, foloseste crema de ochi Elmiplant Hyaluronic Gold impreuna cu restul produselor din gama Hyaluronic Gold. Testata dermatologic, potrivita pentru femei cu varsta cuprinsa intre 45-55 ani.

BOOSTER HIALURONIC : 30 de milioane de capsule de Hialuronic, acid hialuronic de umplere, cu greutate moleculară mica, stimulator de Acid Hialuronic & Colagen, toate sunt incluse în formula pentru umplerea ridurilor si redefinirea conturului.

PROTEINE AURII : Polipeptidele din Orez & Mazare cresc sinteza de Acid Hialuronic pentru efect de umplere a ridurilor si reduce petele pigmentare si decolorari pentru un ten luminos si intinerit.

Caracteristici

CANTITATE
15 ml
ZONA CORPORALA
pielea din jurul ochilor
TIP TEN
imbatranit, cu riduri, deshidratat
AMBALAJE
reciclabile

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Crema antirid pentru ochi...

29,75 lei

Ti-ar mai putea placea