Deodorant Dove Powder Soft 150 ml

15,45 lei

Deodorant spray Dove Powder Soft parfum floral 150 ml

Cantitate
favorite
0

Antiperspirant Dove Powder Soft cu formula speciala cu ingrediente emoliente ce mentine pielea subratului fina, hidratata si protejata, oferind in acelasi timp un parfum subtil de Frezie si Bujori, ofera protectie eficienta timp de 48 de ore impotriva transpiratiei. Formula sa cu 0% alcool, cu 1/4 crema hidratanta, Dove Powder Soft ajuta la prevenirea aparitiei iritatiilor pielii si vei avea o piele a subratului catifelata, iar tu vei fi protejata si fresh intreaga zi.

Mod de utilizare

Agita spray-ul Dove pentru a omogeniza ingredientele de protectie si hranire, apoi tine bratul ridicat deasupra capului si pulverizeaza timp de aproape 2 secunde, de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat.

Ingrediente : Butan, izobutan, propan, clorhidrat de aluminiu, PPG-14 eter butilic, ciclopentasiloxan, parfum, hectorit de disteardimoniu, benzoat de alchil C12-15, octildodecanol, BHT, dimeticonol, acid propilenic alfa-carbonat, acid propilenic alfa-acetat Izometil iononă, alcool benzilic, salicilat de benzil, butilfenil metilpropional, citronellol, cumarină, eugenol, geraniol, hexil cinamal, linalol.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
ZONA CORPORALA
axila
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PARFUM
floral
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Dove Powder Soft...

15,45 lei

Ti-ar mai putea placea