Deodorant Rexona Men Invisible Fresh Power 150 ml

14,45 lei

Deodorant spray Rexona Men Motion Sense Invisible Fresh Power antiperspirant 150 ml

Cantitate
favorite
0

Deodorant Rexona Men Invisible Fresh Power - Protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosului.

Deodorantul barbatesc Rexona Men Invisible Fresh Power cu formula sa inovatoare cu Motionsense ce iti ofera protectie de lunga durata, eliberand prospetime la fiecare miscare. Bucura-te de un parfum lemnos-condimentat si invizibil pe haine. Alege Rexona Men Invisible Fresh Power 7x Protection. Acest antiperspirant spray te protejeaza de transpiratie si mirosuri neplacute, fara a lasa urme pe haine. Perfect pentru barbatii activi. Rexona Men Invisible Fresh Power este deodorantul care iti ofera incredere in orice situatie. Formula sa avansata cu Motionsense te mentine proaspat pe tot parcursul zilei, indiferent cat de activ esti, fara urme, fara iritatii pe piele.

Caracteristici:

- Protectie 48 de ore: Rexona Men Invisible Fresh Power ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosului timp de pana la 48 de ore.

- Tehnologie MotionSense: Tehnologia MotionSense activeaza protectia suplimentara atunci cand ai nevoie cel mai mult, mentinandu-te uscat si proaspat chiar si in timpul activitatilor fizice intense.

- Formula antiperspiranta: Formula antiperspiranta blocheaza glandele sudoripare, reducand semnificativ transpiratia.

- Miros lemnos-condimentat: Rexona Men Invisible Fresh Power are un miros proaspat si masculin care te va face sa te simti increzator.

- Testat Dermatologic: Rexona Men Invisible Fresh Power 7x protectie este dermatologic testat si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Beneficii:

- Evita transpiratia vizibila si mirosurile neplacute

- Simte-te proaspat si increzator pe tot parcursul zilei

- Ideal pentru un stil de viata activ

- Fara urme albe sau pete pe haine

- Potrivit pentru toate tipurile de piele

Ingrediente: Butan, Propan, Izobutan, Ciclopenta siloxan, Clorhidrat de aluminiu, Benzoat de alchil C12-15,, Parfum, Citrat de trietil,, Hectorită de disteardimoniu,, Trigliceride capric/caprylic, Copolymer de gelatină, Gumă de celuloză, Benzoat de sodiu, Silice hidratată, Apă, Dimeticonol, Octenilsuccinat de amidon sodic, Maltodextrină, Amidon de porumb hidrolizat, Silice, Alfa-izometil iononă, Alcool benzilic, Salicilat de benzil, Butilfenil metilpropional, Citral, Cumarină, Hexil cinamal, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
fructat-lemnos
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Rexona Men...

14,45 lei

Ti-ar mai putea placea