Deodorant Rexona Men Advanced Protection Invisible 150 ml

15,90 lei

Deodorant spray Rexona Men Advanced Protection Invisible 150 ml

Cantitate
favorite
0

Deodorant barbatesc Rexona Advanced Protection Invisible, protectie puternica anti-transpiratie, timp de 72h de prospetime. Formula invizibila pe haine si protectie maxima pentru barbatii activi.

Rexona Men Advanced Protection Invisible iti ofera protectie de incredere timp de 72 de ore. Formula sa inovatoare este invizibila pe haine, asigurand o prospetime de durata. Cauti un deodorant care sa reziste chiar si celor mai intense activitati? Alege Rexona Men Advanced Protection Invisible. Cu formula sa avansata, te vei simti mereu increzator si proaspat. Protectie superioara, prospetime de durata. Deodorantul Rexona Men Advanced Protection Invisible este partenerul tau ideal pentru o zi plina. Formula sa nu lasa urme pe haine si te mentine proaspat, indiferent de situatie.

Ingrediente: Butan, Propan, Izobutan, Ciclopenta siloxan, Clorhidrat de aluminiu, Benzoat de alchil C12-15,, Parfum, Citrat de trietil,, Hectorită de disteardimoniu,, Trigliceride capric/caprylic, Copolymer de gelatină, Gumă de celuloză, Benzoat de sodiu, Silice hidratată, Apă, Dimeticonol, Octenilsuccinat de amidon sodic, Maltodextrină, Amidon de porumb hidrolizat, Silice, Alfa-izometil iononă, Alcool benzilic, Salicilat de benzil, Butilfenil metilpropional, Citral, Cumarină, Hexil cinamal, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
fresh
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Rexona Men...

15,90 lei

Ti-ar mai putea placea