Deodorant Adidas Men Pro Invisible 150 ml

15,87 lei

Deodorant spray Adidas Pro Invisible pentru barbati 150 ml

Cantitate
favorite
0

Adidas Men Pro Invisible: Protectie 48h, invizibil pe haine, cu un parfum proaspat, ideal pentru barbati care isi doresc discretie. Deodorant Adidas Pro Invisible anti-perspirant puternic, fara urme albe sau galbene, cu formula vegana ce ofera incredere si prospetime de lunga durata.

Descopera discretia perfecta! Deodorant anti-perspirant Adidas Pro Invisible pentru barbati ofera pana la 48 de ore de protectie impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, fara a lasa urme albe sau galbene pe haine. Formula sa inovatoare, vegana si fara alcool, te va face sa te simti proaspat si increzator in orice situatie. Spune adio petelor! Noul deodorant Adidas Pro Invisible este solutia ideala pentru barbatii care isi doresc o protectie eficienta si invizibila. Cu tehnologia sa avansata, acest produs iti ofera o senzatie de prospetime de durata, in timp ce parfumul sau subtil te va insoti pe tot parcursul zilei.

Ingrediente: Butane-Isobutane-Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Isododecane, Aluminum Chlorohydrate, Parfum/Fragrance, Diisopropyl Adipate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
delicat
AMBALAJE
din material reciclat, reciclabil
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Adidas Men Pro...

15,87 lei

Ti-ar mai putea placea