• -1,52 lei
  • - 1,52 lei

Deodorant Adidas Men Fresh 150 ml

14,35 lei
15,87 lei

Deodorant spray Adidas Fresh pentru barbati 150 ml

Cantitate
favorite
0

Deodorant Adidas Men Fresh: Proaspat, puternic, pentru barbati activi. Adidas Men Fresh iti ofera energie proaspata, 24/7, parfum energizant si protectie de durata. Descopera puterea prospetimii cu noul deodorant Adidas Fresh ce iti ofera o senzatie revigoranta pe tot parcursul zilei. Formula sa unica, cu parfum energizant, te protejeaza de mirosurile neplacute si iti da incredere in orice situatie. Perfect pentru barbatii activi care isi doresc sa se simta mereu in forma.

Deodorant masculin Adidas Fresh: Simte energia! Acest deodorant iti ofera o protectie de durata si un parfum proaspat, care te va insoti oriunde te-ai duce. Formula sa este special conceputa pentru a te mentine mereu increzator si confortabil pana la 48h. Bucura-te de o senzatie de prospetime de lunga durata cu anti-perspirantul Adidas Men Fresh. Parfumul sau vibrant te va energiza si te va ajuta sa faci fata oricarei provocari.

Ingrediente: Butane-Isobutane-Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Isododecane, Aluminum Chlorohydrate, Parfum/Fragrance, Diisopropyl Adipate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
TIP
spray
SPECIAL PENTRU
barbati
ZONA CORPORALA
axila
PARFUM
fresh
AMBALAJE
din material reciclat, reciclabil
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Deodorant Adidas Men Fresh...

15,87 lei 14,35 lei

Ti-ar mai putea placea