Dizolvant lac de unghii 2 in 1 Farmec 150 ml

15,90 lei

Dizolvant pentru lac de unghii Farmec 2 in 1 cu extract de Musetel 150 ml

Cantitate
favorite
0

Dizolvant Farmec 2in1 pentru oja Farmec, acetona, extract de Musetel si Provitamina B5, o combinatie de solventi mai putin agresivi cu unghia in timpul indepartarii lacului. Indeparteaza eficient lacul de pe unghii, fortifica unghiile moi si fragile, iar intr-un timp foarte scurt vei avea unghiile curatate, ingrijite si gata pentru o noua vopsire.

Ingrediente active

Extractul de Musetel - efect hidratant, relaxant si antiiritant.

Provitamina B5 - contribuie la fortifierea unghiilor moi si fragile.

Dizolvant Farmec 2in1 pentru oja Farmec, cu acetona, extract de Musetel si Provitamina B5, o combinatie de solventi mai putin agresivi cu unghia in timpul indepartarii lacului. Indeparteaza eficient lacul de pe unghii, fortifica unghiile moi si fragile, iar intr-un timp foarte scurt vei avea unghiile curatate, ingrijite si gata pentru o noua vopsire.

Mod de utilizare: Sterge lacul de pe unghii cu o discheta demachianta sau un tampon de vata imbibat in dizolvant Farmec 2in1.

Ingrediente: Acetone, Aqua, Parfum, Calcium Pantothenate, Chamomilla Recutita Extract, Propylene Glycol, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, CI.19140, CI.42051, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
ZONA CORPORALA
unghii
PARFUM
delicat
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
a nu se lasa la indemana copiilor

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Dizolvant lac de unghii 2...

15,90 lei

Ti-ar mai putea placea