• Nou
  • Nou

Masca cu extract de usturoi Redist Professional 500 ml

67,80 lei

Masca par Redist Professional No.86 cu extract de usturoi pentru un par mai puternic si stralucitor 500 ml

Cantitate
favorite
0

Masca de par Redist Professional cu extract de usturoi este un tratament intensiv, conceput pentru a regenera si revitaliza parul deteriorat si fragil. Formula sa bogata in ingrediente active, cu extract de usturoi in prim-plan, actioneaza in profunzime asupra firului de par, oferind o hidratare intensa si o nutritie de exceptie. Pentru a avea rezultate optime, foloseste impreuna cu samponul profesional din aceeasi gama Redist Professional.

Beneficii cheie:

Regenerare profunda: Formula sa patrunde in structura firului de par, reparand zonele deteriorate si revitalizand parul de la radacina pana la varf.

Hidratare intensa: Ofera o hidratare de durata, lasand parul moale, suplu si usor de pieptanat.

Fortifica si protejeaza: Intareste structura firului de par, il protejeaza impotriva factorilor externi daunatori (caldura, poluare) si previne ruperea.

Stimuleaza cresterea: Extractul de usturoi stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, hranind foliculii de par si favorizand cresterea de noi fire.

Stralucire naturala: Confera parului o stralucire sanatoasa si un aspect vital.

Mod de actiune:

Extractul de usturoi: Hraneste in profunzime firul de par, stimuleaza cresterea si intareste radacinile.

Ingrediente active: O combinatie de extracte naturale, vitamine si proteine, asigura o hidratare intensa si o nutritie de exceptie.

Tehnologie avansata: Formula inovatoare permite ingredientelor active sa patrunda in profunzime in structura firului de par, oferind rezultate rapide si vizibile.

Mod de utilizare

Dupa samponarea parului cu samponul cu extract de usturoi Redist Professional, sterge parul usor cu un prosop, dupa care aplica masca pe intreaga lungime a parului si lasa-o sa actioneze 3-5 minute. Clateste parul cu apa din abundenta.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Petrolatum, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Tridecyl Salicylate, Parfum, Allium Sativum Bulb Extract, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Polysorbate 20, Butyloctanol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Potassium Sorbate.

Caracteristici

CANTITATE
500 ml
ZONA CORPORALA
par
TIP PAR
fragil cu tendinta de cadere
PRODUS
profesional
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Masca cu extract de usturoi...

67,80 lei

Ti-ar mai putea placea