• -10,25 lei
  • Nou
  • - 10,25 lei

Sampon cu extract de usturoi Redist Professional 1000 ml

89,50 lei
99,75 lei

Sampon Redist Professional No.85 cu extract de usturoi pentru un par mai puternic si stralucitor 1000 ml

Cantitate
favorite
0

Redist Professional sampon cu extract de usturoi, un produs inovator, special conceput pentru a combate problemele comune ale parului, precum caderea excesiva, lipsa de vitalitate si fragilitatea. Formula sa bogata in ingrediente active, cu extract de usturoi in prim-plan, actioneaza la nivelul radacinii firului de par, stimuland cresterea si fortificand structura acestuia. Cu samponul profesional Redist No.85 nu vei mai avea probleme cu parul fragil, caderea excesiva si fibra capilara lipsita de vitalitate.

Beneficii cheie:

Stimuleaza cresterea parului: Extractul de usturoi este recunoscut pentru proprietatile sale de a activa circulatia la nivelul scalpului, hranind foliculii de par si stimuland cresterea de noi fire.

Reduce caderea parului: Prin intarirea radacinilor si a firului de par, samponul contribuie la reducerea semnificativa a caderii, oferind parului un aspect mai dens si mai plin.

Fortifica si revitalizeaza: Formula imbogatita cu nutrienti esentiali hraneste in profunzime firul de par, conferindu-i rezistenta, elasticitate si o stralucire naturala.

Imbunatateste sanatatea scalpului: Ajuta la mentinerea unui scalp sanatos, echilibrand nivelul de sebum si reducand iritatiile.

Fara miros neplacut: Formula speciala elimina mirosul caracteristic de usturoi, asigurand o experienta placuta in timpul utilizarii.

Mod de actiune:

Extractul de usturoi: Stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, hraneste foliculii de par si intareste radacinile.

Ingrediente active: O combinatie de nutrienti esentiali, vitamine si minerale contribuie la regenerarea si fortificarea firului de par.

Tehnologie avansata: Formula inovatoare asigura o penetrare profunda in structura firului de par, oferind rezultate vizibile in timp scurt.

Samponul cu extract de usturoi Redist Professional este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc un par sanatos, puternic si cu un aspect impecabil.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate,  Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Cetyl Alcohol, Allium Sativum Bulb Extract, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolyme, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Linalool,  Polysorbate 20, Butyloctanol, Hexyl  Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol,  Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Magnesium Chloride , Citric Acid.

Caracteristici

CANTITATE
1 litru
TIP
recipient cu pompita
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
fragil cu tendinta de cadere
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
PRODUS
profesional
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon cu extract de...

99,75 lei 89,50 lei

Ti-ar mai putea placea