Spray protectie solara Sence SPF 50 SunScreen 200 ml

23,90 lei

Sence Sunscreen SPF 50 spray protectie solara 200 ml

Cantitate
favorite
0
Stoc epuizat

Protectie solara Sence SPF 50 Sunscreen spray cu protectie mare impotriva razelor UVA si UVB, aerosol usor de utilizat. Cu formula vegana si cu filtre UV reinnoite, spray-ul Sence Sunscreen SPF 50 protejaza de razele periculoase. Cu formula vegana, testata dermatologic si rezistenta la apa, lotiunea spray Sence SPF 50 este indispensabila in timpul verii, nu doar la plaja, ci si atunci cand iesi in bataia razelor solare si vei sta fara griji. Pentru protectie maxima, este indicat a se aplica lotiunea cu protectie solara Sence spray, la fiecare ora, mai ales dupa transpiratie sau inot.

Recifele de Corali sunt unul dintre miracolele naturii, sunt incredibil de puternici si sustin un ecosistem subacvatic unic, protejeaza tarmurile impotriva valurilor, furtunilor si inundatiilor. Produsele de protectie solara contin adesea microplastice si substante chimice dure care vor ajunge in apa, care pot fi daunatoare pentru pesti si pot dauna recifului de Corali. Pentru a te proteja de soare si pentru a ajuta la protejarea recifului de Corali, exista acum o noua gama Sence Sun cu o formula prietenoasa cu fauna acvatica. Cu filtre UV reinnoite, sunt mai putin daunatoare vietii marine. Sa protejam viata acvatica pentru generatiile viitoare. dar in acelasi timp sa ne protajam eficient.

MODALITATE DE APLICARE

Agita bine inainte, pentru omogenizarea continutului, aplica un strat generos si uniform inainte de expunere la soare. Reaplica pentru a mentine protectia, in special dupa uscarea cu prosopul sau inot.

Caracteristici

CANTITATE
200 ml
TIP
spray
ZONA CORPORALA
pielea corpului
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PROTECTIE
SPF 50
PRODUS
vegan
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet
ATENTIONARE
recipient sub presiune, aerosol extrem de inflamabil

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Spray protectie solara...

23,90 lei

Ti-ar mai putea placea