Lotiune autobronzanta Dove Derma Spa Summer Revived Fair to Medium 200 ml

19,50 lei

Crema corp autobronzanta Dove DermaSpa Summer Revived culoare normal spre mediu 200 ml

Cantitate
favorite
0
Stoc epuizat

Autobronzant Dove Derma Spa Summer Revived Fair to Medium, prima lotiune de corp cu ingrijire avansata si bonzanti naturali, hraneste pielea in profunzime, ofera o stralucire superba cu aspect sanatos si un bronz natural. Dove DermaSpa Summer Revived contine tehnologia Cell-Moisturisers pentru a se asigura ca pielea este ingrijita in profunzime, in timp ce creeaza treptat stralucirea bronzului perfect. Cu o formula super-bogata si non grasa, crema Dove Summer Revived se absoarbe rapid in piele, deoarece hidrateaza si se inmoaie la fiecare utilizare.

Dove i-a adunat pe specialistii care cunosc pielea si pe cei care cunosc frumusetea pentru a dezvolta Cell-Moisturisers, activi cheie de hidratare comprimati din uleiuri naturale din seminte, o tehnologie avansata de ingrijire a fetei de la Dove, acum disponibila si pentru corp. Combinand pentru prima data aceasta tehnologie cu bronzantii cu aspect natural, Dove a creat o lotiune autobronzanta care lasa pielea stralucitoare si plina de umiditate.

Mod de utilizare

Cu miscari circulare, maseaza Dove Derma Spa Summer Revived Fair to Medium de la normal pana la mediu pe pielea curata si uscata, folosind mainile sau o aplica intotdeauna protectie solara deasupra autobronzantului Dove, dupa ce pielea este uscata.

Caracteristici

CANTITATE
200 ml
ZONA CORPORALA
pielea corpului
TIP PIELE
toate tipurile de piele
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Lotiune autobronzanta Dove...

19,50 lei

Ti-ar mai putea placea