• -6,00 lei
  • - 6,00 lei

Set spuma autobronzanta Dove Body Love Medium to Dark cu manusa 150 ml

29,90 lei
35,90 lei

Dove Body Love Summer Revived culoare mediu spre inchis spuma autobronzanta cu manusa aplicator

Cantitate
favorite
0

Spuma Dove Body Love Summer Revived Medium to Dark pentru toate tipurile de piele, set cadou cu manusa ce ajuta la aplicarea spumei pe corp, lotiune creata special pentru a oferi pielii un bronz frumos si stralucitor, hidratand pielea pana la 48 de ore. Contine Complex NutriDuo unic cu nutrienti naturali pentru piele, hidrateaza si hraneste pielea corpului lasand-o catifelata si neteda, poate fi folosite zilnic si formeaza treptat o stralucire de vara cu aspect natural. Folosind o spuma autobronzanta graduala precum Dove Summer Revived Gradual Tanning Mousse Medium to Dark vei obtine acea stralucire superba indiferent de vreme, in acelasi timp avand grija de pielea ta si te vei putea bucura de hainele de vara, de inot si de o piele frumoasa tot timpul anului. Autobronzantul Dove ofera pielii de culoare medie pana la inchisa, o stralucire radianta de vara si un bronz cu aspect natural. Pe langa construirea treptata a culorii, spuma pentru corp Dove Body Love autobronzanta testata dermatologic ajuta la catifelarea si ingrijirea pielii. Bucura-te de pielea stralucitoare in fiecare sezon cu spuma mousse Dove Summer Revived de la mediu pana la inchis, set cu manusa aplicatoare ce te ajuta sa intinzi uniform fara sa ramana pete pe mana, dar potrivit si pentru cadou, persoanelor dragi din viata ta.

Serul Ceramide Restoring Serum este ingredientul principal ce ajuta pielea sa isi creeze propriile Ceramide ce consolideaza bariera cutanata si ajuta la retinerea umiditatii.

Mod de utilizare

Cu miscari circulare, maseaza Dove Body Love Visible Glow Gradual Self-Tan Body Lotion de la mediu pana la inchis pe pielea curata si uscata, folosind mainile sau o aplica intotdeauna protectie solara deasupra autobronzantului Dove, dupa ce pielea este uscata.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Isobutane, Dicaprylyl Ether, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Dihydroxyacetone, Cetearyl Alcohol, Propane, Arachidyl Alcohol, Parfum, Tapioca Starch, Behenyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Octyldodecanol, Coco-Glucoside, Arachidyl Glucoside, Hydroxystearic Acid, Citric Acid, Butane, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Glucose, Palmitic Acid, Tocopherol, Arachidic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Caracteristici

CANTITATE
150 ml
ZONA CORPORALA
pielea corpului
TIP PIELE
toate tipurile de piele
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Set spuma autobronzanta...

35,90 lei 29,90 lei

Ti-ar mai putea placea