Sampon Palmolive Naturals Hydra Balance Piersica 350 ml

11,55 lei

Sampon Palmolive 2 in 1 Hydra Balance cu extract de piersica pentru toate tipurile de par 350 ml

Cantitate
favorite
0

Sampon Palmolive Naturals 2 in 1 Hydra Balance Piersica – Hidratare si ingrijire delicata pentru parul tau

Palmolive Piersica Hydra Balance 2 in 1 combina eficienta unui sampon cu beneficiile unui balsam de par, oferindu-ti o rutina de ingrijire simplificata si eficienta. Cu o formula imbogatita cu extract de piersica, acest sampon hidrateaza in profunzime firul de par, lasandu-l matasos, stralucitor si usor de coafat, testat dermatologic, cu extracte naturale, ideal pentru toate tipurile de par.

De ce sa alegi Samponul Palmolive Naturals 2 in 1 Hydra Balance Piersica?

2 in 1: Acest sampon combina actiunea de curatare a unui sampon cu proprietatile hidratante si nutritive ale unui balsam

Hidratare intensa: Extractul de piersica patrunde in firul de par, hidratandu-l in profunzime si oferindu-i o nutritie intensa.

Stralucire si vitalitate: Formula speciala a acestui sampon confera parului tau o stralucire vibranta si o vitalitate de durata.

Usor de coafat: Parul hidratat si hranit devine mai usor de pieptanat si de coafat, reducand astfel riscul de rupere si deteriorare.

Formula delicata: Acest sampon este potrivit pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel sensibil sau colorat.

Ingrediente: Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,Parfum, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Laurdimonium Hydraxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Sine Adipe Lac, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cedrus Atlantica Bark Oil, Chamomilia Recutita Flower Extract, Hidrolyzed Silk, Lamium Album Extract, Mel, Mentha Aquatica Leaf Extract, Prunus Persica Juice, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Caracteristici

CANTITATE
350 ml
TIP
vegan
ZONA CORPORALA
par si scalp
TIP PAR
toate tipurile de par
TIP SCALP
toate tipurile de scalp
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sampon Palmolive Naturals...

11,55 lei

Ti-ar mai putea placea