Sapun lichid intim Dermomed Musetel 250 ml

9,85 lei

Dermomed Calendula gel intim cu extract de Musetel 250 ml

Cantitate
favorite
0

Dermomed Calendula sapun intim ideal pentru utilizarea zilnica datorita capacitatii sale de a spori proprietatile linistitoare ale acestei flori medicinale, conceputa pentru a calma iritatiile si disconfortul, ajutand la gasirea unei senzatii placute de usurare. Datorita formulei sale fine cu acid Hialuronic, respecta echilibrul intim fiziologic natural. Provitamina B5 din compozitie intareste proprietatile calmante si umectante, ajutand la fixarea apei pe suprafața pielii si la extragerea acesteia din zonele mai profunde ale epidermei si dermei. Un aditiv derivat din acid lactic care, impreuna cu surfactantii, creste dermocompatibilitatea.

Acidul Hialuronic este o molecula liniara, elastica si foarte rezistenta care alcatuieste tesutul conjunctiv al pielii, capabila sa lege o cantitate mare de molecule de apa pentru o mai buna hidratare a pielii. 

Bipantenolul cunoscut si sub numele de Vitamina B5 sau mai simplu ca Pantenol, este precursorul acidului Pantotenic si are cateva proprietati importante pentru piele. Printre calitatile sale, Bipantenolul are proprietati hidratante, calmante si protectoare pentru piele impotriva iritatiilor pielii.

Glicerina, aceasta molecula mica de origine vegetala, cunoscuta si sub numele de Triol, este capabila sa se lege de apa interactionand cu aceasta substanta. In domeniul cosmetic este apreciata proprietatea Glicerinei de a retine apa la suprafata pielii.

Beneficii:

- Curata delicat, respectand echilibrul intim fiziologic natural

- Extract de Calendula (musetel) cu proprietati calmante

- Cu pro vitamina B5 si extract de Musetel

- Testat dermatologic si microbiologic

- Nu contine microplastice

Ingrediente: Aqua [apă], laureth sulfat de sodiu, clorură de sodiu, cocamidopropil betaină, glicerină, acid lactic, benzoat de sodiu, alchil lactat C12-13, parfum [parfum], sorbat de potasiu, diacetat de glutamat tetrasodic, pantenol, calendula glicol, propilenă glicol extract de flori, CI 16255.

Caracteristici

CANTITATE
250 ml
TIP
recipient cu pompita
ZONA CORPORALA
zona intima
TIP PIELE
toate tipurile de piele
PARFUM
delicat
AMBALAJE
reciclabile
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Sapun lichid intim Dermomed...

9,85 lei

Ti-ar mai putea placea