Set cadou Rimmel London Forever Matte & Super Lash

26,95 lei

Rimmel London set cadou pudra Stay Matte si mascara Extra Super Lash

Cantitate
favorite
0
Stoc epuizat

Set Rimmel London ce contine mascara Extra Super Lash si pudra Stay Matte 001 transparent, un “must have” pentru infrumusetarea de zi cu zi sau cadoul perfect pentru persoana draga.

Mascara Extra Super Lash

Mascara ce subliniaza perfect atat genele, cat si aspectul final al machiajului. Periuta practica asigura o aplicare usoara si precisa, este intens pigmentat, colorand genele intr-un negru dens, peria deasa separa perfect genele, nu face cocoloașe, nu lipeste genele si nu se intinde. Genele tale vo fi perfect separate, alungite si ingrosate. Permite multiple aplicari ale mascarei pe gene, in timp ce le separa si le defineste, fara sa le lipeasca intre ele.

Mod de aplicare

Se plaseaza peria perpendicular pe linia genelor si se aplica delicat. Poti a plica mascara Rimmel London Extra Super atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare. Se demachiaza usor, cu o discheta si solutie demachianta.

Pudra Rimmel Stay Matte 001 transparent

Pudra compacta cu complex de minerale naturale pentru un ten cu aspect mat, timp de pana la 9 ore. Reduce vizibilitatea porilor, matifiaza eficient si nu usuca tenul. Pastreaza controlul asupra luciului nedorit si fixeaza fondul de ten cu pudra Rimmel Stay Matte cu o textura fina ce se potriveste perfect cu pielea. Potrivita pentru toate tipurile de ten.

Mod de aplicare

Pudra Stay Matte Rimel London se aplica pe intreaga fata cu buretele sau cu peria, fixand astfel machiajul. Acorda o atentie deosebită centrului fetei, mai precis fruntii, nasului si barbiei. Aplicarea se poate repeta pe parcursul zilei.

Caracteristici

SPECIAL PENTRU
femei
CONTINE
mascara 8 ml, pudra 14 grame
ZONA CORPORALA
fata
TIP TEN
toate tipurile de ten
CONDITII DEPOZITARE
ferit de razele soarelui si inghet

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Set cadou Rimmel London...

26,95 lei

Ti-ar mai putea placea